Fransa, Flagnac
•ALIGOT EXPRESS, Aveyron bölgesine özgü tipik bir yemek olan Aligot bazlı dondurulmuş yemekler ve yerel yemekler konusunda uzmanlaşmış bir bölgesel markadır. 2019 yılında Flagnac'ta, Aveyron'un kuzeyinde inşa edilen üretim atölyesi, yerel ve bölgesel tarımın değerini artırma çabası içindedir. Taze Tome üretimi için süt toplama işlemi Aveyron, Cantal ve Lot bölgelerinde gerçekleştirilmektedir. Sebz...
Fransa, Soreze
...Ahşap kaşık 80 cm. Büyük kaplarda karıştırmak, karıştırmak için idealdir, büyük tencereler ve kazanlar için, aligot, paella... REF:MATCUI08 Ana malzeme: kayın Net ağırlık: 0,210 kg...
Fransa, Laguiole
...La Maison CONQUET, Aubrac'ın gastronomik gelenekleri konusunda uzmanlaşmıştır. La Maison, saf Aubrac sığırı, Aveyron domuzu, Aveyron kuzu eti ve dana eti kullanarak şarküteri ürünleri, konserveler ve birçok et ve özel ürün üretmektedir. Şirket ayrıca pişirilmiş yemekler, sakatat, aligot ve tome gibi yerel peynirler de üretmektedir. La Maison tarafından sunulan pişirilmiş yemekler esasen tripoux, lahana dolması ve kuru erikli Aveyron farçous'tur.
...1960 yılında kurulan JEUNE MONTAGNE peynir birliği, Aubrac'taki Laguiole'de bulunmaktadır. Peynir birliği, çiğ sütle yapılan Aubrac peynir özeliklerinin üretiminde uzmanlaşmıştır. Aubrac'ın kalbinde yer alan Jeune Montagne, Aubrac Aligot ve Aubrac Taze Peynirini üretmektedir. Ayrıca, çiğ ve tam sütle yapılan Laguiole A.O.P. peynirinin ana üreticisidir. Süt Kooperatifi, Aubrac'ın keşişlerinden ve buronniers'lerinden miras kalan geleneksel zanaat bilgilerini sürdürmektedir. JEUNE MONTAGNE peynir birliği, adil ve dayanışmacı bir tarımın garantörüdür.
Bu arama terimi için popüler ülkeler