Fransa, Saint Christol De Rodières
...Malzemeler: - Hardal Tohumları* - Alkol Sirkesi* - Rafine edilmemiş Deniz Tuzu - %10 Bal - %0.6 Baharat - Şeker* - Su -* Organik tarım ürünleri Kullanım Önerileri: Bu bal ve baharatlı hardal, balın tatlılığını ve baharatların keskin lezzetlerini bir araya getirerek etlerinizi, ızgaralarınızı ve balıklarınızı mükemmel bir şekilde tamamlar. Bir domuz rosto üzerine bu hardalı sürün, bir tavşan ile harika olur, tatlı tuzlu bir lezzet. Bu ürün ayrıca 100 g ve 200 g kavanozlarda da mevcuttur.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Dijon Hardalı Zencefilli Ekmek ve Bal ile. İçindekiler: su, hardal tohumları, sirke, bal, tuz, şeker, Dijon zencefilli ekmek. Taş değirmenle yapılmış bal hardalı. Cam kavanoz 205g - 190ml...
Fransa, Guenange
...Kaliteli yerel malzemelerle hazırlanan bir tarif, yerel hardal ve Fransız IGP balı ile. Damaklarınız bu sosla temas ettiğinde, şurup kıvamındaki doku dilinizi sarar, hardal hafif bir acılık getirirken bal hemen hemen anında onu yatıştırır. Limon suyu, damakta hisleri tamamlamak ve sizi sulandırmak için gereken asidik tadı sağlar! Provence baharatları ve otları tarife hafif bir aroma katmakla...
Bu arama terimi için popüler ülkeler