No results

Sonuç bulunamadı
"eski çiğ jambon"

Ürün için "eski çiğ"
PİRİNÇ
Uzun taneli pirinçten kısa taneli pirince en iyi pirinci tedarik ediyoruz Uzun Taneli Beyaz Pirinç Parboiled Pirinç Kısa Taneli Pirinç Kırık Pirinç...
BAHARATLAR
Sizlere şarküteri için karışık baharatlar sunabiliriz. Ama ayrıca: Bourbon vanilya baklaları Bourbon vanilya taneleri Bourbon vanilya tozu Bourbon van...
Kökler
Los Raíces, sarmaşık köklerden yapılmış bir formdur. Tema doğadan gelmektedir ve eser, yerleştirildiği alışveriş merkezinin endüstriyel iç mekanıyla z...
kurutulmuş mantar
kurutulmuş mantar...
Eski ve Yeni Hurda
Her türlü eski ve yeni hurdaları özel, ticari ve kamu toplama alanlarından satın alıyoruz. Demir veya demir dışı metallerden oluşup oluşmadığı önemli ...
Malzemeler
Özel parçaların ve contaların üretiminde, en yaygın kullanılan tüm elastomerler ile birlikte geniş bir özel polimer yelpazesi kullanılmaktadır. Silind...
Dirsek
Makarna, sert buğday irmiğinden hazırlanır ve dirsek şeklinde sunulur. Ürün, iyi üretim uygulamalarına uygun olarak üretilir ve paketlenir. Ürün ve am...
Patates
Hauts-de-France'da üretilen sebzeler Organik patatesler HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP...
yiyecek
Gıda ürünlerinin korunması gerekmektedir. Basit bir otomat torbasından üç katmanlı kompozit malzemeye kadar - size çeşitli ambalaj çözümleri sunuyoruz...
bebek değil
Bu bir bebek mi?
Gıda için uygun
Gıda kalitesinde N2O, gıda endüstrisinde kullanılan ve bu nedenle de doğru kaliteye sahip olan bir dinitrojen oksittir. Çünkü bu formdaki dinitrojen o...
Gıda kalitesi
Gıda kalitesindeki N2O, azot protoksidi olup, tahmin edebileceğiniz gibi gıda endüstrisinde kullanılmakta ve bu nedenle bu endüstri için gerekli kalit...
Ürün için "eski jambon"
İber Jambonu
İspanyol prosciutto, vahşi ortamda yetiştirilmiş ve meşe palamudu ile beslenmiştir.
Kuru sosis
Kuru Domuz Sosis %100 Ev Yapımı İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Olgun Guanciale
Guanciale, domuzun yanak kısmından elde edilen bir şarküteri ürünüdür. Et, yaklaşık beş gün boyunca tuz ile ovulur. Karabiber ve pul biber eklenerek, ...
Bayonne Jambonu
IGP 6 kg (kemiksiz) Serbest dolaşan "kırmızı et" domuz eti, 14 ay olgunlaştırılmış Büyük bir Bayonne Jambonu. Piyasada bulunan Bayonne jambonlarıyla g...
Jambon Peynir Bokit
Marul, domates, soğan; hindi jambonu, peynir...
Döner Özel
Kaba Kıyılmış Kuzu Döneri Özel Baharatlar Su Tuz 8, 10 ve 15 kg olarak mevcut, 5 kg artışlarla 120 kg'a kadar...
Kızarmış sığır eti
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklığı: ...
Tam sığır karkası
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Döner Tavuk
Malzemeler: Tavuk etinden döner dilimleri Özel baharatlar Su Tuz 5 ile 120 kg arasında mevcut...
Taze domuz eti
Taze Domuz Eti Taze Domuz Eti İddialar Organik Antibiyotik Olmadan Yetiştirilmiştir GDO'suz...
Pişirilmiş Kurdele
Fiokketto, domuzun but kısmının kesilmesiyle elde edilir. Daha ünlü olan culatello'dan, daha yağsız ve hafif bir lezzete sahip bir şarküteri ürünü ola...