Los Raíces, sarmaşık köklerden yapılmış bir formdur. Tema doğadan gelmektedir ve eser, yerleştirildiği alışveriş merkezinin endüstriyel iç mekanıyla z...
Her türlü eski ve yeni hurdaları özel, ticari ve kamu toplama alanlarından satın alıyoruz. Demir veya demir dışı metallerden oluşup oluşmadığı önemli ...
Özel parçaların ve contaların üretiminde, en yaygın kullanılan tüm elastomerler ile birlikte geniş bir özel polimer yelpazesi kullanılmaktadır. Silind...
Makarna, sert buğday irmiğinden hazırlanır ve dirsek şeklinde sunulur. Ürün, iyi üretim uygulamalarına uygun olarak üretilir ve paketlenir. Ürün ve am...
Gıda ürünlerinin korunması gerekmektedir. Basit bir otomat torbasından üç katmanlı kompozit malzemeye kadar - size çeşitli ambalaj çözümleri sunuyoruz...
Gıda kalitesinde N2O, gıda endüstrisinde kullanılan ve bu nedenle de doğru kaliteye sahip olan bir dinitrojen oksittir. Çünkü bu formdaki dinitrojen o...
Gıda kalitesindeki N2O, azot protoksidi olup, tahmin edebileceğiniz gibi gıda endüstrisinde kullanılmakta ve bu nedenle bu endüstri için gerekli kalit...
Kuru Domuz Sosis
%100 Ev Yapımı
İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Guanciale, domuzun yanak kısmından elde edilen bir şarküteri ürünüdür. Et, yaklaşık beş gün boyunca tuz ile ovulur. Karabiber ve pul biber eklenerek, ...
IGP 6 kg (kemiksiz) Serbest dolaşan "kırmızı et" domuz eti, 14 ay olgunlaştırılmış
Büyük bir Bayonne Jambonu. Piyasada bulunan Bayonne jambonlarıyla g...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya
Saklama sıcaklığı: ...
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Fiokketto, domuzun but kısmının kesilmesiyle elde edilir. Daha ünlü olan culatello'dan, daha yağsız ve hafif bir lezzete sahip bir şarküteri ürünü ola...