Fransa, Fleurac
... ile durulayın. Bir bileşene karşı alerjiniz varsa kullanmayın. 6 yaş ve üzeri için kullanıma uygundur. İçindekiler INCI: Aqua, °cocos nucifera kernel oil, °sucrose, **stearic acid, glycerin nat., mel (bal), **sorbitol, °aloe barbadensis leaf ext., °sapindus mukorossi fruit ext.(reetha), °crocus sativus flower ext., °calendula officinalis flower ext., ammonium lauryl sulfate, °curcuma longua ext., potassium sorbate, sodium benzoate, benzyl alcohol, **citric acid.*Benzyl alcohol. *Bitkilerde doğal olarak bulunur. **Doğal kaynaklı. °Bitkiler. Kod: EH-SAV-G-008 Ağırlık / İçerik: 20 g...
Fransa, Saint-Branchs
... sabun, esansiyel yağ içermez ve en hassas ciltler dahil her cilt tipine uygundur. %8 aşırı yağlı İçindekiler: biyolojik zeytinyağı, biyolojik at sütü, biyolojik hindistancevizi ve shea yağı, tatlı badem yağı, saponifikasyondan elde edilen gliserin, su, hint yağı, safran. inci: sodyum olivata, At Sütü, Sodyum hindistancevizi, Sodyum shea yağı, sodyum tatlı badem, Gliserin, Su, Sodyum Hint yağı, Crocus sativus stigma...
Fransa, Bron
...İnsanın eli olmadan safran var olamazdı. Bu küçük çiçek, her yıl Eylül ile Aralık ayları arasında, yalnızca sabahları on beş gün boyunca toplanır. Bu baharat, sırlarını açığa çıkarmadan önce çok fazla dikkat ve bakım gerektirir. Crocus Sativus adı verilen çiçeğin içinde 3 küçük sarı iplik bulunur. Bunlar pistilleridir. Her pistilin ucunda, kırmızı bir kısım belirginleşir. Adı? Canlı kırmızı rengi nedeniyle stigmat. Bu çiçeğin yalnızca bu küçük kısmı ile, birkaç geleneksel işlemden sonra ünlü safranı elde ederiz. Evde safran bulundurmak, herkesin sahip olabileceği bir ayrıcalık değildir.
Fransa, Aix-En-Provence
...Baharatlar yolunda kendinizi kaptırın ve dünyanın en prestijli baharatı olan Safran'ın yetiştiği Hazar Denizi kıyısında bir mola verin. Safran, yüksek rakımlarda kurak bölgelerde yetiştirilen zarif bir çiçek olan Crocus Sativus'tan elde edilir. Bir çiçek yalnızca 3 stigmanın üretir ve bunlar, şafak vaktinden önce, el ile toplanmalıdır çünkü ilk ışıklarla birlikte solmaya başlarlar. 1 gram...
Fransa, SILLANS LA CASCADE
Ben Fransız safran üreticisiyim. İşletmem 2011 yılından beri organik tarıma geçiş sürecindedir ve Bureau Veritas sertifikasyon hizmeti ile çalışıyorum. 1. sınıf safran sunuyorum, ayrıca birçok türev ürün de mevcut. Şuruplar, deniz tuzu, reçel, parpaillon, hepsi safran bazlı. Hasadım laboratuvarlarda test edilmekte ve ISO 3632-1 standardına göre 1. sınıf olarak değerlendirilmektedir. Ayrıca, haziran ayından ağustos ayına kadar büyük miktarlarda crocus sativus soğanları satıyorum.
Bu arama terimi için popüler ülkeler