• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • çikolata üretimi

Sonuçlar

Çikolata üretimi - Fransa

Fransa
  1. LES CHOCOLATS DE BALATA

    Fransa

    Verified by europages badge

    Les Chocolats de Balata, en kaliteli çikolataların üretiminde uzmanlaşmış bir artizanal çikolata fabrikasıdır. Saint James romu dolgulu çikolata barları, bitter çikolatalı trüfler ve kakao çekirdekli çikolata paletleri gibi çok çeşitli çikolata ürünleri, çikolata severlerin damak tadına hitap edecektir. Online çikolata satışları, dünyanın her yerinden müşterilerin Martinik'in lezzetli çikolatalarını keşfetmesini sağlamaktadır.

  2. CHOCOLATS YVES THURIES

    Fransa

    CHOCOLATS YVES THURIES, yılında kurulan ve Kakao ve çikolata sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Çikolata şekerleme, Çikolata şekerleme, çikolata tabletleri, çikolata üretimi, El yapımı çikolata dükkanı sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Marssac Sur Tarn, Fransa 'de bulunmaktadır.

  3. SEVAROME

    Fransa

    Verified by europages badge

    Sevarome şirketinin temel faaliyetleri şekerli gıda aromaları (vanilya, kahve, limon, çilek, baharatlar, meyveler, çiçekler, spesiyaliteler), tuzlu gıda aromaları (pişirme yardımcıları), kabuklu yemiş preparatları (Antep fıstığı, fındık, aromalı preparatlar), diğer malzemelerin (vanilya çekirdekleri, gıda boyaları, stabilizatörler, katkı maddeleri...) üretimi ve imalatından oluşmaktadır. Üst düzey gıda ürünlerinin hazırlanmasına yönelik gıda aromaları üretiyoruz, en ünlü şeflerle işbirliği içinde çalışıyoruz ve hazırlayacağınız yiyeceklerde kesin başarı sağlayacak en mükemmel uygulamaları pazara sunuyoruz. Kurumsal prensibimiz damak zevkinin tutku haline getirilmesi, hedefimiz tam müşteri memnuniyeti. SEVAROME: Dondurma aromaları, sorbe aromaları, çikolata aromaları, diyet ürün aromaları, çay aromaları, kahve aromaları, bitki çayı aromaları, doğal bitki ve gıda aromaları, gıda boyaları ve benzeri ürünlerin Fransız geliştiricisi ve üreticisi.

  4. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

    Fransa

    Verified by europages badge

    12 yıldan daha uzun süreli bir deneyime sahip bir kuruluş olarak yüksek kaliteli metali ambalajlar sunarak şirketlerin gelişimine katkıda bulunuyoruz. Kurumsal merkezimiz Fransa'nın Lyon kenti yakınlarında yer almaktadır. Kişi ve kurumlara özel teneke veya metal dekoratif ambalaj tasarımı ve üretimi alanında uzmanlaşmış bulunuyoruz. Bisküvi, çikolata, kahve ve Fransız stili hediyelere yönelik yeni ambalajlama projeleri geliştiriyoruz. Ediniş olduğumuz deneyim en basitinden en karmaşığına tüm projelerinizde size destek olma imkanı vermektedir. Müşteri memnuniyeti bizim kurumsal önceliğimizdir.

  5. SETHNESS ROQUETTE

    Fransa

    Verified by europages badge

    1880 yılından bu yana Sethness Roquette şirketi, şekerleme üreticilerine ve tarımsal gıda endüstrisine yönelik olarak çeşitli şekiller halinde (sıvı, hamur, toz veya çıtır) üretilmiş karamel alanında uzmanlaşmıştır. Dünyaya dağılmış 4 üretim merkezi sayesinde, Sethness Roquette karamel üretiminde dünya lideri olduğunu kanıtlamıştır. RENKLENDİRİCİ KARAMELLER : Renklendirici karameller, tarımsal gıda endüstrisinde en yaygın olarak kullanılan renklendiricilerdir. Yüksek kaliteleri herkes tarafından kabul edilen renklendirici karameller, ürün renginin standart olmasını sağlamak amacıyla çeşitli türden uygulamalarda çok çeşitli çözümler sunmaktadır. BURNT SUGARS: Yanık şekerler sıvı veya toz halde olsun, karamelize edilmiş şeker olup gıda maddelerine tat ve/veya renk vermesi amacıyla kullanılmaktadır. AROMATİK KARAMELLER : Aromatik karameller, gıda maddesi olarak kullanılan şekerin kontrollü sıcaklıklarda işlenmesiyle elde edilir. Sıvı veya katı halde olsun, sonuçta elde edilmek istenen tada göre az veya çok karamel tadı vermesi için kullanılmaktadır. Pişirilme derecelerine bağlı olarak bal tadında, geleneksel tat olarak veya keskin yanık tadında ürünler elde edilmektedir. ÖZEL KARAMELLER: Özel karameller, sütlü karamelden, tuzlu tereyağlı karamellere, veganlar için karamellerden, düşük şekerli karamellere kadar çeşitli gruplara ayrılmaktadır Bu karameller hamur ve çıtır halinde olsun, her ürünün kendine has bir tadı da birlikte sunmaktadır. Çeşitli katkı maddelerinin kullanılması da mümkündür (bal, süt, krema, çikolata, tereyağı, bitkisel yağlar…).