• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • şekerli kremalar

Sonuçlar

Şekerli kremalar - Fransa

Fransa
  1. REGILAIT

    Fransa

    Verified by europages badge

    60 yıldan daha uzun süre önce kurulmuş olan Régilait, toz ve granüle süt tozu alanının lideri konsantre süt ve bebek sütleri pazarının önde gelen kuruluşlarından biridir. Régilait ürünleri 60'tan fazla ülkede pazarlanmaktadır. Régilait aynı zamanda, lezzetli içecekler ve ekmek üzerine sürülecek ürünlerin ticaretini yapar. Régilait, Fransa'da mesleğine tutkuyla bağlı 14.000'den fazla üreticiden süt toplayan en önemli iki Fransız Süt Kooperatifinin (Laïta ve Sodiaal) bir iştirakidir.

  2. CONCEPT FRUITS

    Fransa

    Verified by europages badge

    Ardèche dağlarının kalbinde yer alan CONCEPT FRUITS, 1975'ten beri kestane işleme konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Şirket, dondurulmuş meyve endüstrisinin Fransız lideri ve Avrupa'nın en büyük aktörlerinden olan ROGER DESCOURS Group'a aittir. En iyi üreticilerin kestanelerini toplayan Concept Fruits, profesyonellerden oluşan uzman bir meyve işleme ekibine sahiptir. Restoran profesyonellerine ve gıda sektörüne yönelik kestane bazlı vazgeçilmez ürünler sunuyoruz: • Kestane kreması • Kestane ezmesi • Kestane püresi • Şuruplu kestane CONCEPT FRUITS, geleneksel ve zengin mutfaklar için Ardèche'nin geleneksel tariflerine uygun otantik bir tada sahip kestane kremaları ve püreler içeren tarifler sunar. - %100 doğal içerik, aroma, koruyucu ve renklendirici içermez - Glikoz şurubu içermeyen %100 “TEMİZ ETİKET” kestane kreması - Belirgin bir kestane tadı olan, az şekerli ve vanilyasız kestane ezmesi - Hızlı ve kolay kullanım sağlayan Doypack poşette kestane püresi - Çeşitli kullanım alanları için şurup içinde doğal kestane: dekorasyon olarak parçalar halinde ve garnitür olarak Şirket, Organik Tarım kestane işleme için ECOCERT FR-BIO-01 sertifikasına sahiptir. Concept Fruits ayrıca IFS ve BRC sertifikalıdır.

  3. SETHNESS ROQUETTE

    Fransa

    Verified by europages badge

    1880 yılından bu yana Sethness Roquette şirketi, şekerleme üreticilerine ve tarımsal gıda endüstrisine yönelik olarak çeşitli şekiller halinde (sıvı, hamur, toz veya çıtır) üretilmiş karamel alanında uzmanlaşmıştır. Dünyaya dağılmış 4 üretim merkezi sayesinde, Sethness Roquette karamel üretiminde dünya lideri olduğunu kanıtlamıştır. RENKLENDİRİCİ KARAMELLER : Renklendirici karameller, tarımsal gıda endüstrisinde en yaygın olarak kullanılan renklendiricilerdir. Yüksek kaliteleri herkes tarafından kabul edilen renklendirici karameller, ürün renginin standart olmasını sağlamak amacıyla çeşitli türden uygulamalarda çok çeşitli çözümler sunmaktadır. BURNT SUGARS: Yanık şekerler sıvı veya toz halde olsun, karamelize edilmiş şeker olup gıda maddelerine tat ve/veya renk vermesi amacıyla kullanılmaktadır. AROMATİK KARAMELLER : Aromatik karameller, gıda maddesi olarak kullanılan şekerin kontrollü sıcaklıklarda işlenmesiyle elde edilir. Sıvı veya katı halde olsun, sonuçta elde edilmek istenen tada göre az veya çok karamel tadı vermesi için kullanılmaktadır. Pişirilme derecelerine bağlı olarak bal tadında, geleneksel tat olarak veya keskin yanık tadında ürünler elde edilmektedir. ÖZEL KARAMELLER: Özel karameller, sütlü karamelden, tuzlu tereyağlı karamellere, veganlar için karamellerden, düşük şekerli karamellere kadar çeşitli gruplara ayrılmaktadır Bu karameller hamur ve çıtır halinde olsun, her ürünün kendine has bir tadı da birlikte sunmaktadır. Çeşitli katkı maddelerinin kullanılması da mümkündür (bal, süt, krema, çikolata, tereyağı, bitkisel yağlar…).