Fransa, Saint Martin Belle Roche
...250g'lık çikolata ve süt kreması kavanozu İçinde neler var? Bitkisel yağlar (ayçiçeği, kakao yağı), kakao tozu (şeker, kakao) (26%), şeker, az yağlı süt tozu (14%), emülgatör: ayçiçeği lesitini, aroma: vanilin. Alerjenler dikkatle incelendi Süt. Fındık izleri içerebilir. İyi saklamak zor değil Kuru, serin bir yerde saklayın. Her kullanımdan sonra kavanozu iyice kapatın. Kavanoz ve kapak: evsel atıklarla birlikte atılmalıdır.
Fransa, Objat
...İçindekiler: şeker, krema, AB dışı menşeli beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao, emülgatör: kolza lesitini), glikoz, trimolin, AB dışı menşeli %66 siyah çikolata (kakao, şeker, kakao yağı, emülgatör: kolza lesitini), tereyağı, badem ezmesi, pralin, frambuaz parçaları, şekerlenmiş portakal kabuğu, kaju fıstığı, nugat (şeker, badem, bal, su, glikoz, antep fıstığı, fındık, yumurta akı, pudra şekeri), çilek meyve püresi (şeker, çilek püresi, glikoz, trimolin, sarı pektin, sitrik asit, su), kahve.
Fransa, Furiani
...İçindekiler: fındık %46,67, şeker, canistrelli (un, ayçiçek yağı, beyaz şarap, kabartma maddeleri, tuz, brendi), sütlü çikolata (yağsız kakao tozu, yağsız süt tozu, emülgatör: soya lesitini). Referans: NUTLTCAN...
Fransa, Olivet
... fındık çikolata kalbi ile Ka'ré ment çikolata tadında bir kahvaltı! Yeni reçete: palm yağı içermeyen çikolata kreması! İçindekiler: Gevrekler* (pirinç*, mısır*), çikolata kreması*, şeker*, pirinç kepeği*, yağsız kakao tozu*, tuz. * Tarım ürünlerinin %100'ü organik tarımdan elde edilmiştir. Menşei: AB ve AB dışı Alerjenler: Gluten ve kabuklu yemişler. Soya, susam, süt ve yer fıstığı izleri içerebilir. Ambalaj: 375 g'lık paket Kullanım önerileri: Süt, yoğurt, elma püresi ile veya tek başına tüketilebilir.
Fransa, Chazelles Sur Lyon
... üretilmektedir, boyar madde, koruyucu ve aroma içermez. Palm yağı olmadan kakao ile pasta yayması üreticisi. Speculoos hamuru, fındık dolguları, diyabetikler için şekersiz ürünler vb. üreticisi. Sınırsız yaratıcılık, hayal gücü çılgınlığı, tat vurgusu, gelenek, ustalık ve üretim sırları, canlı, çıtır çıtır, AOC Espelette biberi, tuzlu tereyağı karamel, speculoos kreması ve diğerleri gibi pasta yaymaları yaratmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler