Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...Bu fudge ve çikolata keki gerçekten çikolata tutkunlarına hitap ediyor! 4 katlı yapısı ve fudge kreması ile bu kek, istekleri karşılayacak kadar zengin, ama aşırı tatlı olmadan hazırlanmış. Bir top dondurma veya krema ile ya da sadece iyi bir fincan kahve veya çay ile servis edilebilir!
Fransa, Talant
... koyduğunuz kreasyonunuza 25/30 cm mesafeden püskürtmek. Artı olarak: Kadife, kek kesilirken kırılmaz! Böylece temiz bir tasarım elde edersiniz. Siyah İçindekiler: Kakao yağı, renklendirici: E172, itici gaz (E943a n-butan, E944 propan, E943b izo-butan). Soya lesitini izleri içerebilir. Maksimum dozaj: Yeterli ve tatmin edici miktar. Net 400 ml sprey Sadece profesyonel kullanım içindir. Daha ince (ve daha ekonomik) bir doku elde etmek için, yaklaşık 35°'ye ısıtmanızı öneririz. Referans: D40N Stokta: 109 Ürün Ağırlık: 400 Ml Net Renk: Siyah...
Fransa, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli, Haute-Garonne bölgesinde, Saint-Orens-de-Gameville'de bulunan bir çikolata ustasıdır. Tüm orijinal ve "maison" kreasyonlarımız, Toulouse yakınlarındaki atölyemizde en iyi çikolataları ve malzemeleri seçerek hazırlanır. Her gün, çikolataların yanı sıra dondurmalar, sorbeler ve makaronlar gibi en büyük özenle el yapımı lezzetler üretiyoruz. İstisnai çikolatalar sunmak için en iyi h...
Fransa, Guignicourt
...Kakao aromalı lezzetli sıcak krema ile doldurulmuş ve elle yerleştirilmiş gerçek bir fondan ile kaplanmış choux hamurundan yapılmış kılıf •Palm yağı içermez •Ürün kodu: 643 •Barkod: 3660133006439 •Ağırlık birim başına: 90 g •Karton başına birim: 18 •Karton paletleme: 8 karton x 18 kat •Palet başına parça: 2 592 Kullanım önerileri: Dondurucudan çıkar çıkmaz, koruyucu filmi çıkarın ve ürünü yaklaşık 3 saat 30 dakika boyunca pozitif soğuk odada, pasta ızgarası üzerinde çözülmeye bırakın.
Fransa, Malataverne
...4 Kg'lık nougat pastası, 20 adet bireysel olarak paketlenmiş dilime kesilmiş (Yaklaşık 200 Gr). Ağırlık veya dilim başına satılacak. Bileşenler: badem, şeker, bal, glikoz şurubu, pastörize yumurta akı, hostes (patates nişastası, su, bitkisel yağ), mısır unu, doğal aromalar. Orman meyvesi reçineleri için bileşenler: yaban mersini, çilek, ahududu, asidik madde: sitrik asit, stabilizatör: pektin. Eğer kaplama varsa: şeker, hidrojene edilmiş bitkisel yağlar, yarım yağlı kakao, emülsifiye edici: soya lesitini, aroma: vanilya.
Bu arama terimi için popüler ülkeler