...İçindekiler: Fransa menşeli buğday unu, tereyağı, buğday posası, %14.32 rokfor peyniri (çiğ koyun sütü, tuz, peynir mayası, laktik kültür, penicillium roqueforti), tuz, %0.22 kekik.
100g için besin değerleri: Enerji 1999 Kj, 480 Kcal, yağ 34g, bunların içinde doymuş yağ asitleri 24g, karbonhidrat 36g, bunların içinde şeker 0.9g, protein 7.6g, tuz 0.68g.
...Yayla peyniri, sürüleriyle birlikte 3 ay boyunca Pirene Dağları'nın yüksek dağlarında göç eden çobanlar tarafından üretilmektedir.
Bu yüksekliklerde (1200 ila 2300 m) bulunan bitki örtüsü (kekik, meyan kökü vb.) ona eşsiz, meyvemsi bir aroma ve tat kazandırmaktadır.
Fransa genelinde satış ve teslimat yapıyoruz.
...SARRIETTE - Satureja
Hafif baharatlı bir tat, hem nane hem de kekik ile benzerlik gösterir. Aynı zamanda eşek biberi olarak da bilinir.
Bitki
Sarriette - Satureja.
Mutfak
Soslar, av etleri, taze keçi ve koyun peyniri, kuru baklagiller, fasulye, kabak ve balkabağı, bezelye.
Şekil / Miktar
Organik Kuru Baharatlar / 40g - 220g.
Menşei
Fransa - %100 organik bitki.
Faydaları
Sindirim, ishal...
...Referans
3417960034490
Kullanım önerileri:
Balıklar, soslar, mercimekler, fasulyeler.
8 kişilik kabak clafoutis tarifi
Hazırlama süresi 1saat
- 5 g et suyu veya 1/2 et bulyonu
- 100 g su
- 800 g kabak
- 1/2 çay kaşığı zerdeçal
- Tuz
- 3 yumurta (140 g)
- 2 dal kekik
- 100 g un
- 400 g yağsız süt
- Küçük bir çiçek demeti
- 110 g taze keçi peyniri
- 30 g siyah zeytin
Kabakları yıkayın...