Fransa, Objat
...İçindekiler: Fransa menşeli buğday unu, tereyağı, buğday posası, %14.32 rokfor peyniri (çiğ koyun sütü, tuz, peynir mayası, laktik kültür, penicillium roqueforti), tuz, %0.22 kekik. 100g için besin değerleri: Enerji 1999 Kj, 480 Kcal, yağ 34g, bunların içinde doymuş yağ asitleri 24g, karbonhidrat 36g, bunların içinde şeker 0.9g, protein 7.6g, tuz 0.68g.
Fransa, Esquiule
...Yayla peyniri, sürüleriyle birlikte 3 ay boyunca Pirene Dağları'nın yüksek dağlarında göç eden çobanlar tarafından üretilmektedir. Bu yüksekliklerde (1200 ila 2300 m) bulunan bitki örtüsü (kekik, meyan kökü vb.) ona eşsiz, meyvemsi bir aroma ve tat kazandırmaktadır. Fransa genelinde satış ve teslimat yapıyoruz.
Fransa, Cournon D'auvergne
...Pişirilmiş bezelye*(57%), haşlama suyu, ayçiçek yağı*, soğan*, limon suyu*, Agave şurubu*, tuz, tajin karışımı*, sarımsak*, kekik*. Enerji: 575 kJ (138 kcal) Yağlar: 7,9g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 0,9g Karbonhidratlar: 10,2g Bunlardan şekerler: 3,2g Proteinler: 4,7g Tuz: 0,6g...
Fransa, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Hafif baharatlı bir tat, hem nane hem de kekik ile benzerlik gösterir. Aynı zamanda eşek biberi olarak da bilinir. Bitki Sarriette - Satureja. Mutfak Soslar, av etleri, taze keçi ve koyun peyniri, kuru baklagiller, fasulye, kabak ve balkabağı, bezelye. Şekil / Miktar Organik Kuru Baharatlar / 40g - 220g. Menşei Fransa - %100 organik bitki. Faydaları Sindirim, ishal...
Fransa, Olivet
...Referans 3417960034490 Kullanım önerileri: Balıklar, soslar, mercimekler, fasulyeler. 8 kişilik kabak clafoutis tarifi Hazırlama süresi 1saat - 5 g et suyu veya 1/2 et bulyonu - 100 g su - 800 g kabak - 1/2 çay kaşığı zerdeçal - Tuz - 3 yumurta (140 g) - 2 dal kekik - 100 g un - 400 g yağsız süt - Küçük bir çiçek demeti - 110 g taze keçi peyniri - 30 g siyah zeytin Kabakları yıkayın...
Bu arama terimi için popüler ülkeler