...Kokteyl Küba Mojito Klasik 0% Alkol Baz Konsantre
3L'lik Bag in Box, 4 adet 0.750ml şişe içerir.
Profesyoneller için ideal, 72 ila 100 kokteyl hazırlayabilirsiniz.
1- 30ml veya 40ml'lik bir bardağı ezilmiş buz küpleriyle doldurun.
2- 30ml bardak için 3cl, 40ml bardak için 4cl konsantre baz ekleyin.
3- Maden suyu ekleyin, ardından karıştırın ve süsleyin.
4- Tadım.
SKU: BAG006
Hacim: 3L
Kokteyller: 72 - 100...
... içenlerin buharlamaya daha kolay erişimini sağlamasıdır. Nikotin emilimi, klasik bir sigarayla aynı hızda gerçekleşir.
Bu nedenle, nikotin tuzu, yeni başlayanların nikotinden faydalanmak istedikleri durumlar için mükemmel bir seçimdir; örneğin, mola sırasında, öğle yemeğinden sonra veya zamanın kısıtlı olduğu diğer anlarda.
Ancak, dolgu ve diğer büyük miktarda e-likit buharlaştıran atomizatörler ile kullanılması durumunda nikotin aşırı dozuna (kusma vb.) yol açabileceğinden, dolaylı çekim yapan kitlerle (q16 türü veya diğer podlar) kullanılması önerilmektedir.
Referans: SICSN10...
...Doğal limon özlerinden oluşan klasik bir sindirim likörü. Tamamen aromatik ve hiçbir asidite içermeyen bu likör, özellikle buz üzerinde serinletici etkisi sayesinde bir yemeği güzel bir şekilde tamamlar.
AĞIRLIK: 1.3 kg
ŞİŞE: 70cl Şişe
SKU: LCITR...
...Hazırlık önerisi: Bu infüzyondan tam anlamıyla faydalanmak için hazırlığınıza bir yağ kaynağı (örneğin tam yağlı süt) eklemenizi öneririz.
Soğuk hazırlık önerisi:
Klasik hazırlık:
Soğuk su içinde 1-2 saat demlemeye bırakın, ardından süzün. Sonra 2 saat buzdolabında bekletin ve servis etmeden önce tatlandırın.
Buzlu hazırlık:
İnfüzyonunuzu ambalajda belirtilen süre boyunca kaynatın, ardından süzün. Buz dolu bir tabakta servis edin ve tadını çıkarın.
...Kutu şunlardan oluşmaktadır:
- 30g, 50g veya 100g'lık Klasik Siyah İnci Havyarı kutusu
- Périgord Noir'da tahıllar ve kestane ile damıtılmış yerel BIO 35cl Vodka
- 4 adet inci kaşık
Tüm bunlar, sağlanan buz poşetlerini saklayabileceğiniz Caviar Perle Noire servis kutusunda sunulmaktadır.
Referans: PTCOFC30VK4C
İçerik: Sturgeon yumurtası, tuz, koruyucu E285
Yetiştirme: Fransa
Tür: Sibirya Havyarı (Acipenser Baerii)
Saklama: Maksimum 4 °C'de 4 ay saklama; kutunun arkasındaki son kullanma tarihine bakınız
Tavsiye Edilen Miktar: Kişi başı 15g...
...Dünyada en çok talep edilen kokteyl N°1
Malzemeler:
Fransız premium cin, Fransız muté şarap, aromatik bitkiler buketi, baharatlar & narenciye kabukları
Format: 1 litre (10 kokteyl)
Alkol Oranı: %25 vol.
Servis: Buz dolu klasik bir old fashioned bardağına doğrudan servis edilir.
KALİTELİ İÇECEK
Negroni, Balbine'de yarattığımız ilk kokteyl! Başlamadan önce, kokteyli farklı şekillerde...