1992 yılından bu yana geleneksel bilgi birikimimizle, damıtımevimiz en yüksek kalitede, Gard'ın pitoresk tepelerinde organik tarım ile yetiştirilen ürünler sunma taahhüdünde bulunmaktadır.
Neden Distillerie Bel Air'i işletmeniz için seçmelisiniz?
Otantiklik ve Gelenek: Lavande Fine'in organik tarımı ile başlayan zengin bir hikaye, büyük kapasiteli geleneksel damıtma ile evrilerek eşsiz bir kalit...
...Limoncello sarı
Limoncellomuz, organik limon kabuğunun alkol içinde bekletilmesiyle üretilmektedir. Tüm kabuklar elle soyulmakta, böylece tarifin tüm otantikliği korunmaktadır. İtalyan kökenli olan limoncello, geleneksel olarak sindirim sonrası içecek olarak servis edilir (çok soğuk veya ezilmiş buz üzerinde tüketilmelidir). Ayrıca, kokteyl bazında, limonlu sorbet üzerine veya ünlü Napoli baba...
...Ahşap kurutucularımız için çeşitli ısıtma yöntemleri sunuyoruz. En yaygın seçenek, kabuklar, ahşap atıkları veya diğer ahşap atıkları ile beslenebilen atık odun ocaklarıdır; bu da onu ekonomik ve çevre dostu bir çözüm haline getirir. Ancak, enerji kaynaklarınıza ve tercihlerinize uyum sağlamak için elektrikli, gazlı ve peletli kurutucular da sunuyoruz.
Nem Optimizasyonu
Ahşap kurutucularımız...
... yerleştirilerek kurutma işlemine tabi tutulur.
Kurutulmuş kabuklar, güçlü ve hafif baharatlı bir tada sahip çubuklar üretir. Ayrıca, kabuklar öğütülerek, pastacılıkta daha pratik bir kullanım için toz haline getirilebilir.
Sartha ile Ceylon tarçınını ve damaklarınızı şımartacak büyüleyici aromasını keşfedin.
Net ağırlık: 10g
Menşei: Sri Lanka...