...
Guérande Tuzu ile Karamel Nougat, nougat ambalajları içeren, karton tabanlı 200g'lık bir torbada paketlenmiştir.
İçindekiler: Şeker, Glukoz Şurubu, Bal, Badem, Tuzlu Tereyağı Karameli (8.7%), Pudra Şekeri, Patates Nişastası, Mayasız Ekmek (su, zeytinyağı, un), Yumurta Akı, Doğal Vanilya Ekstresi.
Üretim Yöntemi: Bal ve glukoz şurubu bir kazan içinde pişirilir, ardından yumurta akları eklenir, ardından pişirilmiş şeker, vanilya, badem ve karamel eklenir.
Alerjenler: Badem, Yumurta, ağaç kuruyemişleri için olası izler.
Tüm nougatlarımız GLUTENSİZ olarak garanti edilmektedir.
...Samangan tuzlu bademi Afganistan'da yetiştirilmektedir. Bu ülkedeki aşırı iklim, badem ağaçlarının gelişimi için elverişlidir.
Dokusu çıtır çıtırdır ve hafif tuzlu tadı dünyada benzersizdir!
Bu kuru meyveyi zeytinler veya bir kadeh şarap eşliğinde aperitif olarak tüketebilirsiniz!
...Emmental ve mimolette ile hazırlanmış milföy. Fırında tepside hafifçe ısıtıldığında daha da lezzetli olur. İçindekiler: buğday unu, bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, kanola, mono ve digliserit yağ asidi emülgatörü, tuz, asidik madde sitrik asit, E160b renklendirici), emmental %11,33, mimolette (yumurta dahil) %5,67, tuz, maya, E160b renklendirici. Susam, soya, fındık ve badem izleri içerebilir.
... kuru meyve el yapımı fabrikası (kabuklu, tuzsuz kavrulmuş, tuzlu kavrulmuş, aromalı) bulunmaktadır.
CROC'ELLA'da ayrıca İtalyan ve Fas zeytinleri ile antipasti de bulabilirsiniz.
Siparişiniz, FRANCO DE PORT* seçeneği ile tesisinize teslim edilebilir.
*Minimum sipariş miktarına göre
Herhangi bir ek bilgi için, lütfen iletişim formu aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
... parfümleri, tüm IFRA (Uluslararası Parfüm Derneği) önerilerine uygundur.
Görünüm: canlı sarı sıvı
Ateşleme noktası: 100
Üst nota: karamel, portakal, mandalina
Orta nota: karamel, süt, badem
Alt nota: pralin, vanilya, benzoe
Referans: LB-PARCARAMELBS...
...Tadımda hafif tuzlu, ardından çok kremsi bir dokuya sahip olup, taze deniz yosunu ve badem gibi zarif aromalar sunar. Önceden sipariş verilmesi önerilir. Olgunlaşma süresi 1 ila 3 ay arasındadır.
90€ KDV dahil siparişlerde ücretsiz kargo
24/48 saat içinde hızlı teslimat
Soğuk zincirine uyum
%100 Périgord
Referans: PTCAVO30
İçerik: Sturgeon yumurtası, tuz
Yetiştirme: Fransa
Tür: Oscietre mersin balığı
Saklama: Maksimum 4 °C'de 4 ay; kutunun arkasındaki son kullanma tarihine bakınız
Önerilen Miktar: Kişi başı 15g...
... tarzlarına uyacak şekilde (jel, sabun, çeşitli boyutlarda şişeler) tasarlanmıştır.
KARMA VE BOŞALTMA: hamur, tuzlu su ile soda ve kirlerden arındırılır, ardından dinlenmeye bırakılır.
DÖKME VE KURUTMA: hamur bir kalıba dökülür.