...Gıdaendüstrisi tarafından yaygın olarak kullanılan renkli karamel, şekerlerin kontrollü ısı etkisiyle, kimyasal karamelizasyon destekleyicileri varlığında veya yokluğunda elde edilen suya çözünebilen katkı maddeleridir...
Renkli karamel, toz, sıvı ve geniş bir renk yelpazesi şeklinde mevcuttur.
Olası Kullanımlar:
AROMA EKSTRAKLARI & KAHVE EKSTRAKLARI
ŞARAP BAZLI APERİTİFLER & BİRA
GAZLI İÇECEKLER
ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ & ÖZEL EKMEKLER
SİRKE & SOSLAR
KEDİ VE KÖPEK GIDA ÜRÜNLERİ...
CHR HANSEN FRANCE SAS, Danimarkalı CHR HANSEN grubunun Fransız yan kuruluşudur ve gıdaendüstrisiiçin teknolojik katkımaddeleri ve yardımcı maddeler konusunda uzmanlaşmıştır (laktik fermente, koagüle enzimler, boyalar, antibiyotik testleri, aromalar). Ürünlerimiz, gıda ve sağlık endüstrisindeki sanayicilere yöneliktir. Laktik kültürler, enzimler ve doğal boyalar gibi doğal içerik çözümleri...