...La Maison Manon, arıcı René MANON ile pastacı Louis BELLON'un buluşmasından doğmuştur. Böylece, bir yüzyıldan fazla bir süredir, yerel ürünlerimizden üretilen harikalar, tüm gurmelerin zevki için şekil almaktadır.
Confiserie-Chocolaterie MANON, Provence ve Alpler arasında, Durance Vadisi'nin kalbinde, Alpes-de-Haute-Provence (04) Peyruis'te yer almaktadır.
%100 El Yapımı Üretim
Safkakao yağı...
...ticaret ve sanayi odası, meslek odaları ve çeşitli bölgesel odalar) yöneliktir.
Avrupa'dan 20 fit konteynerlerde elma suyu konsantresi ve portakal suyu konsantresi tedarikçileri arıyoruz.
Avrupa'ya ithalat için, Fildişi Sahili'nden gıda maddeleri ve egzotik meyve suları satışı yapıyoruz: saf ananas suyu, kaju fıstığı, kaju elma suyu, kakao vb. Yakında, 200 litrelik fıçılarda, aseptik torbalarda veya müşteri taleplerine göre özel ambalajlarda mango püresi temin edebileceğiz.
... kişiselleştiriyoruz.
Güçlü yönlerimiz:
- Zarafet: Kalite ve özgünlük çikolatalarımızı tanımlar. Ağızda uzun süre kalıcı, en iyi kakao ve titizlikle seçilmiş hammaddelerle hazırlanmıştır. Çikolata %100 safkakao yağıdır.
- Yaratıcılık ve özgünlük: Müşterilerimize 50'den fazla yeni tasarım sunulmakta, ganaj ve pralin çeşitleri ile birlikte.
- Estetik: Tat ve koku kalitelerinin ötesinde, çikolatalarımızın tamamı ince bir şekilde kakao yağı ile süslenmiştir.
Ayrıca trüf, çikolata paletleri üretiyor ve tadım kutuları sunuyoruz.
...1991 yılında kurulan aile şirketi Les Chevaliers d'Argouges, 2008 yılından beri el yapımı çikolatalarını dünya genelinde ihraç etmektedir. Les Chevaliers d'Argouges, el yapımı çikolata kutuları ve kutucukları, tuile ve mendiantlar, şekerlenmiş meyveler, çocukluk tatlıları (örneğin çikolata şekerleri) ve adil ticaret kapsamında organik ürünler (çikolatalar, portakal kabukları veya siyah tuile) sunmaktadır. Kalite, Les Chevaliers d'Argouges için bir önceliktir, bu nedenle şirket, çikolataların bitkisel yağ içermediğini sertifikalandıran "safkakao yağı çikolatası" unvanını almıştır.
...YVES THURIES Çikolataları, geleneksel Fransız çikolata ustası Yves Thuriès'in ustalığını temsil etmektedir. Çikolata atölyesi, safkakao yağı ile çikolatalar üretmektedir. Çikolata tabletleri, çikolata kutuları, çikolata makaronları, çikolata lokmaları ve diğer özel tariflere sahip şık çikolatalar üretmektedir. YVES THURIES çikolataları mükemmel kalitede ve olağanüstü bir otantikliğe sahiptir. Fransa'da ve dünya genelinde satılmaktadır.
...1948'den beri çikolata üreticisi olan Michel Cluizel, dünyadaki nadir Kakao İşleyicilerinden biridir (kakao çekirdeklerini işleyenler). Bu nedenle, Normandiya'nın güneyinde, 240 kişinin çalıştığı atölyelerinde olağanüstü çikolatalar üretmektedir. Michel Cluizel, organik çikolatalar veya 'safkakao yağı' ötesinde, tüm siyah, beyaz ve sütlü çikolatalarını garanti ederek, dünyada benzersiz bir...
...Le Temps du Chocolat'ta geniş bir çikolata ve lezzet yelpazesini keşfedin. Narbonne'da, 54 rue Jean Jaurès adresinde bulunan çikolata dükkanımızda, 30 yılı aşkın süredir usta çikolata ustası olan M Jérôme Bories, saf köken çikolatası ve safkakao yağı kullanarak kendi el yapımı çikolata kreasyonlarını sunmaktadır: çikolata bonbonları, çikolata lokmaları, şekerlenmiş kestaneler, makaronlar, el yapımı dondurmalar, dondurma kremleri ve sorbeler.
...el işçiliği ile Vietnam'a özgü saf çikolataya kavrulmakta ve dönüştürülmektedir. Vietnam'a özgü saf çikolatanın lansmanında ve tanıtımında öncü olan Vietcacao, bugün %40 sütlü ve %70 bitter çikolata olarak, 1 kg'lık blok kaplama ve 100 g'lık tabletler halinde sunulmaktadır. Daha fazla bilgi için: contact@vietcacao.comWebsite: www.vietcacao.com...