...Jibiscus, doğal bir Hibisküs çiçeği içeceğidir; hibisküs, nane ve şekerkamışı ile lezzetli bir birleşim sunar. Eşsiz bir tat ve birçok fayda ile tropik bir yolculuk. Doğal Jibiscus içeceği, renklendirici veya koruyucu içermez. Doğanın size sunabileceği en iyisini sizin için koruduk. Sağlığınız ve çevre için cam şişeler tercih ettik. Eşsiz bir bissap tazeliği! Tarifimiz, Afrika'da yaygın olarak...
...Réunion Adası'nda yamaç paraşütü ile bir uçuş gerçekleştirin ve bu Hint Okyanusu harikasını gökyüzünden keşfedin. Air Réunion Parapente ekibiyle birlikte, Saint-Leu'nun yükseklerinden yamaç paraşütü ile havalanarak, bir yamaç paraşütü eğitmeni eşliğinde şekerkamışı tarlalarının, Réunion Adası'nın batısındaki derelerin ve Mascarin Botanik Koruma Alanı'nın üzerinde süzüleceksiniz. Saint-Leu...
PARTS EQUIPMENT, şeker endüstrisinde uzmanlaşmış bir şirkettir. Hem endüstriyel malzemeler hem de tarım ekipmanları konusunda sizlere hizmet sunmaktayız. Endüstriyel malzemelerle ilgili olarak, şekerkamışı masaları, konveyörler, kazanlar, redüktörler, dişliler, vanalar, musluklar, elektrik ve ambalajlama için malzemelere sahibiz. Tarım ekipmanlarıyla ilgili olarak ise, yedek parçalar, yeni veya...
...Bu marka, tarihi olarak Drôme Provençale'nin kalbinde, meyve bahçeleri ve lavanta tarlaları arasında yer almaktadır ve manastır rahiplerinin tarifine göre tutkuyla şuruplar ve likörler üretmektedir. Bugün bile, L'ARTISAN EYGUEBELLE'in ŞURUPLARI, şekerkamışı, yerel meyve suyu ve titizlikle seçilmiş ve bu aynı üretim sırlarına göre birleştirilmiş aromalardan yapılmaktadır. Ardéche kestanesi, Solies Pont inciri, Cavaillon kavunu, Drôme kirazı, Provence şeftalisi...
SUCOSA, şeker pancarı ve kamışı için dozajlı (paket, çubuk ve çeşitli diğer formatlar) baskı, ambalajlama ve dağıtım konusunda uzmanlaşmıştır. Ayrıca tuz, biber gibi toz ürünler ve kişiye özel ferahlatıcı mendiller de sunmaktayız. Aylık format başına 6.000.000 birim üretim kapasitesine sahibiz.
...TIJUCA, Brezilya'dan rom ve cachaça karışımları sunan yeni bir içki markasıdır ve farklı titiz ve yenilikçi yaklaşımlar benimsemektedir. Kişisel bir yaklaşımTijuca, Brezilya ve romu seven bir Fransız çift tarafından kuruldu ve bu maceraya yakın bir grup insanı da dahil ettiler. Yenilikçi bir yaklaşımTIJUCA, şekerkamışı distilatlarına yerel karışım tekniklerini uyarlayarak Brezilya cachaçaları...
... şekilde kaliteye taahhüt etmektedir. Kakao ağaçları, şekerkamışı ve vanilya plantasyonlarından başlayarak, çikolata üretimi, çikolata ustasının deneyimi, uzmanlığı ve becerisi ile gerçekleşen büyük bir maceradır.
Unikeco, %100 biyobozunur tek kullanımlık tabak ve ambalajlar dağıtmaktadır. Mısır, palmiye ve şekerkamışı gibi bitkisel hammaddelerden üretilen ürünlerimiz, öncelikle restoran profesyonellerine (paket servis, catering, toplu yemek hizmetleri) hitap etmekte, ayrıca etkinlik organizatörleri ve kamu kuruluşlarına da yöneliktir. Unikeco, sürdürülebilir kalkınmaya somut bir şekilde katkıda bulunmak isteyen restoran sektöründeki aktörlerin tercih edilen ortağı olarak konumlanmaktadır.
... için mikro oluklu kartondan, kartondan kızartma kapları ve poşetleri, tabaklar ve kaseler, plastik tatlı kapları ve porsiyon kapları ile plastik çatal bıçak takımları.
Gıda ürünleri için "Bagasse" şekerkamışı pulpalarından ambalajlar: suşi kapları, kapaklar, yemek kutuları, pulpadan tabaklar ve kaseler.
2. Gıda endüstrisi için endüstri yelpazesi, hızlı yemek veya otomatik dağıtım: büyük tüketim ürünleri için ambalajlar; yoğurt, bal, atıştırmalık, sorbe ve dondurma, şurup ve atıştırmalık için kaplar ve kaplar, pişirme ve sunum kapları.
El yapımı ve geleneksel yöntemlerle pişirilmiş reçel üreticisi. Reçellerimiz, yerel Provence bahçelerinden elde edilen meyvelerle hazırlanıyor. Meyveler, elle seçilerek işleniyor, şekerkamışı ve yoğun tatlılığa sahip meyvelerle birlikte kullanılıyor. Küçük miktarlarda, hijyen kurallarına sıkı sıkıya uyarak atölyelerimizde pişiriliyor. Meyvenin, kavanoza konulurken saygı gösterilmesi sağlanıyor...
100% doğal, 100% biyobozunur ve 100% kompostlanabilir Fransız ambalaj markası. Çevre dostu, pratik ve ekonomik bir alternatif, çevreye daha saygılı alışkanlıklar benimsemek isteyen restoran ve otel profesyonellerine yönelik, mükemmel bir müşteri deneyimi sağlarken! İlk ürünümüz? Şekerkamışı posasından veya kahve telvesinden üretilen, %100 biyolojik kaynaklı, %100 biyobozunur ve %100...