... etme özelliğine sahiptir ve karakterli bir şarap üretmeye olanak tanır. Fermentasyon, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda yapılmaktadır. 12 ay Fransız meşe fıçılardaolgunlaştırma yapılmaktadır.\n\nDégustation\nPessac-Léognan'ın en iyi örneği. Renk, parlak ve derin, yakut tonlarında. Buket, kırmızı meyve ve menekşe notalarıyla karmaşık ve zarif, hafif vanilyalı bir dokunuşa sahiptir...
... bu cuvée, sahibi tarafından titizlikle işlenmektedir: yeşil hasat, doğaya saygı (herbisit kullanılmadan), dengeli tarım, elle hasat, optik ayıklama, fıçıda olgunlaştırma.
Olgunlaştırma: 10 ay fıçılarda.
Tadım: Morumsu parlak bir renge sahip, derin bir purpur; Güçlü bir burun, olgun siyah meyve notaları ile belirgin ama kontrol altında tutulmuş odunsu aromalar; Gelecekteki karmaşıklığın garantisi; Geniş ve zengin, olgun ve zarif bir yapı sunuyor, sert ve canlı tanenlere dayanan yoğun bir yapı.
... franc %15
Çevresel sertifikalar:
HVE 3 2017'den beri
ve ISO 14001 (Bordeaux şarapları KOBİ'si) 2015'ten beri
Tarım teknikleri:
ölçülü tarım, işlenmiş veya otlu topraklar, karışık guyot şeklinde bağ budama, her parsel için uygun manuel yeşil çalışmalar
Hasat: mekanik, birden fazla seçim ile: olgunluk ve üzüm boyutu, parsel seçimi
Şarap yapımı: geleneksel yöntemlerle, kontrollü ve yumuşak bir bekletme ile termoregüle beton tanklarda
Olgunlaştırma: %40'ı yeni olmak üzere Fransız meşe fıçılarda 12 ay.
...) sertifikasına sahiptir ve bağdan şaraphaneye kadar her aşamada özenle işlenmiştir. Burada, şarap yapımı ve olgunlaşmada aranan, iştah açıcı ve hafif bir karakterdir.
ŞARAP YAPIMI
Meyve seçimi
Geleneksel şarap yapımı
Birkaç ay meşe fıçılardaolgunlaştırma
ÜZÜM ÇEŞİTLERİ
Merlot
Cabernet Sauvignon
TADIM
Yoğun ve parlak kiraz kırmızısı renkte.
Kırmızı ve siyah meyveler üzerinde ince ve hoş bir burun.
Meyvemsi, yumuşak ve yuvarlak bir ağız, hafif anasonlu ve erimiş tanenlerle desteklenmektedir.
...Côtes-de-Bourg
Karışım:
Merlot - Cabernet Sauvignon
Saklama Potansiyeli:
Yaklaşık 15 yıl
Şarap Yapımı:
Üzümler saplarından ayrılmış, ezilmemiştir. Fermantasyon beton tanklarda gerçekleşir.
İki ila üç hafta boyunca kontrollü ekstraksiyon ile birlikte bekletme, ince ve zarif bir tanen yapısı elde etmek için yapılır. Malolaktik fermantasyonun sonunda fıçıya aktarılır. Fıçılarda 12 ay olgunlaştırma.
... sırt ve elle yapılmaktadır.
Dikim yoğunluğu: 8.500 fide/hektar.
Budama: Guyot.
Yaş: 45 yıl.
Hasat: Elle.
Verim: Yıllara bağlı olarak hektar başına 40 ile 45 hektolitre arasında.
Üzüm isteyerek olgunlaştırılmıştır.
Şarap yapımı: Çok uzun bir şarap yapım süreci, soğukta ince tortularla. (15 °C ile 20 °C arasında)
Olgunlaştırma: %100, 1 ila 3 kez kullanılmış meşe fıçılardaolgunlaştırma. Fıçılarda olgunlaşma süresi 9 ila 12 ay sürmektedir.
... bir saklama potansiyeli kazanır.
Renk: Kırmızı
AOC: Bordeaux Supérieur
Bağlar: Kil-çamur toprak
Vinifikasyon: 12 ila 18 ay boyunca yeni meşe fıçılarda tam olgunlaştırma
Ödüller ve madalyalar: Los Angeles'ta Gümüş...
...Armagnacs Goudoulin: 1935 yılında kurulan Armagnac'ın yüksek moda markası, benzersiz bir vintage armagnac yelpazesi sunmaktadır.
Armagnacs Goudoulin, meşe fıçılarda saklanmaktadır; bu saklama ve olgunlaştırma yöntemi onlara güzel bir kehribar rengi kazandırır. Ayrıca birçok aromayı da ortaya çıkarır.
Armagnacs Goudoulin ekibi, kaliteli Armagnac'lar üretmek için gelenek ve ustalığı birleştirir. Her bir şişe, sipariş alındığında hazırlanır: armagnac'lar bu nedenle elle şişelenir, mumlanır ve etiketlenir.
Armagnacs Goudoulin, Fransa, Avrupa, ABD ve Asya'da bulunmaktadır.