MCÖ Productions, Fransız bir şirket olup, soya bazlı bitkisel proteinlerin uzman üreticisidir. 2018 AgreenStartup ödülünün sahibi olan şirket, dünyada benzersiz olan patentli bir yöntemle, başlangıçta tekstüre soya proteinlerinde bulunan izoflavonları (fitööstrojenler - endokrin bozucular) çıkarmaktadır.
Bugün, MCÖ Productions, NOPHYTO soya bitkisel proteinlerinin TEK üreticisidir:
- Kategorisin...
West-Indies Distribution, egzotik ürünlerin ithalatçısı ve dağıtımcısıdır, özellikle Antiller'den (Guadeloupe, Martinique, Guyane ve La Réunion). En geniş ürün yelpazesine sahibiz; kuru, taze, dondurulmuş ürünlerden meyve ve sebzelere kadar. Fransa'ya ve uluslararası alanda teslimat yapıyoruz. Tazelik, kalite ve otantiklik sağlamak için dünya genelinde güvenilir tedarikçilerle işbirliği yapıyoruz.
...CHARCUTERIE
Fransa, İspanya veya İtalya'dan, Le Delas size geniş bir şarküteri seçkisi sunuyor: ünlü bütün Pata Negra'dan, kullanıma hazır dilimlenmiş jambonlara, terineler, sosisler ve diğer pişirilmiş veya tütsülenmiş etleri de unutmadan...
...
Yemeklerinize karakter katmak için Livèche Hardalımızı ekleyin. Keskin ve baharatlı tadı, etler, sosisler, sandviçler, burgerler, soslar ve daha birçok yemekle mükemmel bir uyum sağlar. Belirgin livèche aroması, mutfak hazırlıklarınıza otlu ve hafif anasonlu bir boyut katarak, damak zevkinizi uyandırır ve favori tariflerinize cesur bir dokunuş getirir.
Livèche Hardalımız, birinci sınıf malzemelerden üretilmiştir.
Referans: AR804050
Ean13: 3760306804050...
...1966'dan beri Bahier şirketi, Şarküteri pazarında tanınmış bir aktördür. Beyaz sosis ve siyah sosis pazarında Fransa'da 1. sırada, rillet pazarında ise 2. sıradadır. Sürekli yenilikçi bir yaklaşım sergileyen Bahier, bugün 5 ürün grubunu sunmaktadır: Sosisler, Rillette, Domuz ürünleri, İç organ ürünleri ve Tavuk ürünleri. Fransız rillette üreticisidir.
Keyfiniz için, Usta Şarküteri Roger BODET, tüm yeteneklerini ve ustalığını geniş bir kuru sosis yelpazesi aracılığıyla keşfetmenizi sağlıyor. Doğal bağırsaklarda şekillendirilen sosisler, ardından yavaş yavaş lezzetlerin ve iyi bir kuru sosisin karakteristik yüzey çiçeklerinin gelişimi için ideal bir sıcaklığa getirileceği bir kurutma odasına yerleştirilir. Bu, en çok özen gösterilen aşamadır çünkü daha sonra titizlikle zamanlanmış aşamalarda soğumaları gerekir. Ardından, birkaç hafta boyunca sıcaklık ve nem koşullarının dikkatle izlendiği bir kurutma odasında olgunlaşma zamanı gelecektir.