...Organik düşük basınçlı kıyma steak, kasap tarzında, organik sığır etinden yapılmıştır. %100 kas, kemiksiz, temizlenmiş, sinirsiz ve elle yağsızlaştırılmış, yağ içeriği ≤%15.
Ağırlık: 10x100g...
... uyum sağlar. Uysal ve sakin olan inek, otla beslenerek bu ovalarda yaşamaktadır. Yağlı etinin aşırı yumuşaklığı ve sulu oluşu dikkat çekicidir. Gerçek bir Amerikan yetiştiriciliği imzası olan Black Angus, aileyle, arkadaşlarla ve ülke genelindeki tüm Steak House'larda tadına bakılır.
Dünya Etleri & Fransız Kasaplık Geleneği, Grand Caractère tarafından ürünlerin seçimi ve hazırlanması için imzalanmış bir felsefedir. Ortak çiftçiler, Avrupa Birliği'nin sıkı yetiştirme ve hayvan refahı standartlarına ve Grand Caractère'nin gereksinimlerine uymaktadır.
... lambalı cannelloni, bizon güveci, hamburger, domatesli sığır kuyruğu, kanlı sucuklu quiche ve patates, steak fries
Şarap yapımı
Domaine'in şarap yapım teknikleri, en modern süreçleri Bordeaux'nun belirli bir geleneğine saygıyla birleştirir. Fermentasyon, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşir.
Ambalaj: 6 adet 50cl şişe karton
Domaine: Les Grands Châteaux de France
Appellation: Cadillac-Côtes de Bordeaux
Yıl: 2001
Üzüm çeşidi: Sémillon
Tarım: Sürdürülebilir
Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi
Referanslar: Altın madalya...