Fransa, Paris Cedex 19
...Yapısal bir zenginlik sunarak yumuşaklık ve şık bir bitiş hissi verir. İç mekanlarda, hem zemin hem de duvarlarda çok sık kullanılmaktadır. Renkleri ve hafif sarı tonları, sıcaklık ve aydınlık katar. Poli, ham, yumuşatılmış ve yeni bir seçenek olan buzlu gibi farklı yüzey bitişleri mümkündür. Bu taş donma etkisine karşı dayanıklı değildir ve bu nedenle yalnızca iç mekanlarda kullanılmalıdır, ancak tüm odalarınıza uyum sağlayacaktır. Yoğunluk: 2.715 Kg/m3 Burulma dayanımı: 10,50 N/mm2 Sıkıştırma dayanımı: 81,60 N/mm2 Emme katsayısı: 0,29 % Donma dayanımı: Hayır...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Holderhurst bölgesinden gelen bu mükemmel Riesling, çok kil içeren bir toprak yapısından oluşmaktadır ve kireçtaşı ile karışmaktadır. Bu terroir, güzel bir minerallik ve narin, cömert bir meyve (sarı limon, greyfurt) ile armut ve kayısı notalarının harmanlandığı bu şarabın tanımına katkıda bulunmaktadır. Tüm bunlar, çok dengeli ve güzel bir güneşli doku ile sarılmıştır. Harika bir keyif sunan ve mükemmel bir fiyat-performans oranına sahip bir şişe. İçerik: 75cl Tür: Beyaz şarap Üzümler: %100 Riesling AOC: Alsace Saklama: Hemen içilebilir ve 2030'a kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 8-10°C...
Fransa, Alfortville
... kireçtaşı 40/60 Taş Tipi: Ham siyah kireçtaşı 60/80 Taş Tipi: Parlak siyah kireçtaşı 6/12 Taş Tipi: Parlak siyah kireçtaşı 12/24 Taş Tipi: Ham siyah kireçtaşı 24/40 Taş Tipi: Ham siyah kireçtaşı 60/80 Taş Tipi: Okr sarı siliko-kireçtaşı 20/80 Taş Tipi: Okr sarı siliko-kireçtaşı 20/40 Taş Tipi: Okr sarı siliko-kireçtaşı 10/16...
Fransa, CHICHEE
... Tadım değerlendirmesi: Açık sarı renkte, beyaz altın yansımaları olan bir görünüm. Ferah ama oldukça hafif bir burun, esasen çiçeksi notalar içeriyor. Hava ile birlikte hafif bir mineralite ve ince yeşil elma notası belirginleşiyor. Şarap, ağızda narenciye canlılığı ile baskın olan hafiflik ve zarafet ile dolu. Sonuçta büyük bir incelik ve hoş bir doku ile dengeli ve meyvemsi bir bitiş var. Tam ve havadar bir bütünlük için güzel bir kalıcılık. Saklama ve koruma: 5 yıl saklanabilir. Gastronomi: 14°C sıcaklıkta servis edin. Balık, kabuklu deniz ürünleri ve tavuk ile iyi gider.
Bu arama terimi için popüler ülkeler