T65 unu, T45 ve T55 unlarından biraz daha tam bir buğday unudur. Daha az elenerek elde edildiği için buğday tanesinin filizinin ve kabuklarının daha b...
Açıklama :
Ürettiğimiz yumuşak buğday (Triticum aestivum) ekmekçilik nitelikleri için titizlikle seçilmiştir. Un değirmenleriniz için mükemmeldir. 45,...
T45 unu, genellikle "akışkan un" veya "pasta unu" olarak adlandırılan, özellikle ince ve hafif bir yumuşak buğday unudur. Bu un, buğday tanesinin kalb...
Buğday gluteni, tahıl proteini olup buğdaydan elde edilir. (ürün spesifikasyonuna bakınız)
Buğday gluteni, tahıl proteini olup buğdaydan elde edilir...
Bulgur, Yemeklerinize bulgur ile bir mutfak zarafeti katın – ister salatalarda, ister karnıyarık gibi fırın yemeklerinde, isterse et ve sebze yemekler...
Sert ve yumuşak buğday tanesi
Avrupa Birliği'nde satın alımlar için geçerli topluluk spesifikasyonları
2000/C312 sayılı iletişim uyarınca spesifikasyo...
Tip 750 buğday unu, ekolojik sertifikaya sahip Bieszczady tarım işletmelerinden elde edilmektedir. Bu, öğütülmüş buğday tanesinden elde edilen en popü...
Weizenmehl Tip 550 ,-1kg, 5kg için 0,47€/Kg. -25kg için 0,42€/Kg/Pizza, Döner ekmeği ve daha fazlası için uygundur.
-Netto fiyat, 32 paletten (1 TIR) ...
SC EVER TRADE SRL, satışa sunulan unlu mamuller için buğday unu sunmaktadır. Nem - %14, Islak gluten - %24. Ambalaj - 25/50 kg torbalar. Tüm kalite se...
Açıklama :
Kara buğday (Fagopyrum esculentum), aynı zamanda "kara buğday" olarak da bilinir, Asya kökenli bir yıllık bitkidir. Geleneksel tahılların a...
Sesam Pastaları, toptan satışımız sadece birinci sınıf tahin sunmakla kalmaz, aynı zamanda falafel ve humus gibi geniş bir baklagil, tohum ve diğer do...
Saf antep fıstığı ezmesi
Pralin ve/veya aromalı ve/veya boyalı ezmeler (doğal veya azo olmayan boyalar)
Notlar: acı badem, veya meyvemsi, kavrulmuş
Re...
Sesam Pastaları, toptan satışımız sadece birinci sınıf tahin sunmakla kalmaz, aynı zamanda falafel ve humus gibi geniş bir baklagil, tohum ve diğer do...
Kızarmış soğan püremiz, haşlanmış sosis ürünleri için özellikle uygundur.
Tam gövdeli, aromatik kızarmış soğan/sarımsak tadının istendiği et ürünleri...
Özellikler:
-30°C ile +1300°C arasında yüksek kullanım sıcaklığı aralığı, çok uzun süre sonra bile optimal sökme koşulları, yüksek basınca dayanıklılı...
europages uygulaması burada!
Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.