1999'dan beri, SODIC (Société de Développement Industriel et Commercial), yüksek kaliteli Tunus gıda ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir dağıtım ve çevrimiçi satış platformu olarak öne çıkmaktadır. Size mükemmellikleri için titizlikle seçilmiş, çeşitli otantik ürünler sunuyoruz: - Makarna (Warda) - Harissa - Ton Balığı - Helva - Hurma - Boga - Tunus Zeytinyağı - Kuskus (Warda) SODIC'i seçmek, tan...
Fransa, Condé-Sur-Marne
...Semi-Complète, yumuşak buğdaydan yapılmış T80 unundan oluşan mafaldine (bir tür kıvrımlı tagliatelle) şeklindeki hamurumuzdur. Zengin soslarla, parçalarla veya krema bazlı soslarla mükemmel bir uyum sağlar. Gurme açlıkları için mükemmel olan bu hamur, klasik bir makarnaya ek olarak lif, mineral ve vitamin katkısı sağlar. Net ağırlık: 300g...
Fransa, Paris
...Kırmızı Tagliatelle, organik sert buğday irmiği, organik domates tozu ve organik pancar tozu ile yapılmıştır. Yeşil Tagliatelle, organik sert buğday irmiği ve organik ıspanak tozu ile yapılmıştır. Beyaz Tagliatelle, organik sert buğday irmiği ile yapılmıştır. Gluten içerir ve yumurta ile soya izleri içerebilir. 100g kuru makarna için ortalama besin değerleri: ENERJİ - 1570kj / 370kcal PROTEİNLER - 12g KARBONHİDRATLAR - 75g, bunların 1,3g'si şeker YAĞLAR - 1,5g, bunların 0,3g'si doymuş yağ asitleri LİF - 4g TUZ - 0,01g Ean13:3701511701857 Referans:tagliabio3couleurfrance1...
...Tagliatelle - Makarna KG başına fiyat: 5,5€/KG dökme Enerji: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Protein: 12,3g/100g Karbonhidratlar: 67,4g/100g ŞEKERLER: 5,8g/100g Yağlar: 1,83g/100g Doymuş yağ asitleri: 0,4g/100g Tuz: 0,03g/100g Ağırlık: 0,300 kg...
Fransa, Grigny
PATRIGEL, 1989'dan beri sebze, aromatik otlar ve dondurulmuş meyveler ticareti ve satışı konusunda uzman bir ajandır. Ticari ajansımız, Fransa'da birçok kaliteli Avrupa meyve ve sebze üreticisini dağıtmakta ve temsil etmektedir. Güçlü uluslararası ağımız, sertifikalı üreticilerden tedarik sağlamaktadır. Ürünlerimiz, mikrobiyolojik, organoleptik, fiziksel veya metrologik sistematik kontrollerden g...
Fransa, Melle
Melle et une Pâte, Marais Poitevin (79) yakınlarında bulunan bir makarna üreticisidir. Yerel hammaddelerle mükemmel kuru ve taze makarnalar üretiyoruz. Makarlarımız benzersizdir ve size orijinal tatlar sunuyoruz: ayı sarımsağı, deniz yosunu, ısırgan otu, safran, melek otu, mantar, spirulina, kenevir, nane ve Espelette biberi. Ürünlerimizin gerçek kalitesini garanti etmekten gurur duyuyoruz. Ürünle...
Île-de-France'da Varreddes'te bulunan çiftliğimiz, kısa devre ile el yapımı makarnalar oluşturmak için sert buğdayın sürdürülebilir tarımına kendini adamıştır. Birkaç nesildir çiftçi bir aile tarafından kurulan çiftliğimizde, sert buğdayımızı ve diğer ürünlerimizi çevreye saygılı bir şekilde yetiştiriyoruz. 2020 yılında, taş değirmenlerde öğütme tekniğini kullanarak çiftlikte makarna üretim faaliy...
Fransa, Auxerre
... bir şekilde sararak, kremsi ve isteğe bağlı olarak yağlı bir doku ile dolu meyve ile doludur. Ferah ve zarif bir bitiş, dikkate değer bir uzunluğa sahiptir. Yemek ve şarap eşleşmesi: Izgara bonfile, mantar soslu geyik butu, güveçte ördek foie gras, enginarlı kuzu tandır, mantar ve foie gras ile tagliatelle, trüf tereyağlı tournedos. Şarap yapımı: Hacmin %50'si yeni fıçılarda iklim kontrollü bir...
Fransa, BEDARRIDES
...Bölgesel faaliyetimiz tamamen el yapımıdır, bu da ürünlerimizin kalitesinin yüksek olmasını sağlamaktadır: gnocchi, ahtapot mürekkep özelitesi, tagliatelle, fesleğenli tagliatelle, ıspanaklı girelle, ricotta, etli cannelloni, pişirilmiş domates sosu, fesleğenli domates sosu, zeytinli domates sosu.
...Kaynak suyu ile yapılan el yapımı makarna, sebze makarnası ve AOC Piment d'Espelette ile tagliatelle, Gaskonya'da Usta Makarna Yapımcısı Patrick CADIX'ten!
Bu arama terimi için popüler ülkeler