Saman buğdayı, hayvan yemi olarak ve besin değeri çok iyidir. Buğday kepeği, protein, yağ, lif ve enerji açısından dengeli bir miktara sahiptir, bu ne...
Durum buğdayı, genellikle irmik haline getirilen ve makarna yapmak için kullanılan bir bahar buğdayı çeşididir. Ayrıca daha ince bir un haline getiril...
W: 450 - 500. Seçilmiş İtalyan, Avrupa ve Kuzey Amerikalı tahıllardan elde edilen '00' tipi un, dolaylı işleme veya uzun mayalanma için hamurlar için ...
Markamız Grino'ya ait perakende ambalajlı ürünler ile müşterinin markası altında ambalajlama için beyaz etiket hizmetleri sunuyoruz. Daha fazla ayrınt...
Mısır unu, küçük çocuklar için gıda ve diyet ürünü olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bu un, mükemmel bir potasyum kaynağı olduğu için de fay...
Yumuşak beyaz buğday, düşük kül ve düşük nişasta hasarı ile yüksek kırılma ve düz sınıf un verimleri sergiler. Unları düşük su emilimine ve düşük su, ...
Bu unun ham maddesi, içinde büyük miktarda lif bulunan kahverengi pirinçtir. Kahverengi pirinçte ayrıca birçok B vitamini bulunmaktadır. Soğuk öğütme ...
Buğday unu, buğday tanelerinin öğütülmesiyle elde edilen bir gıda ürünüdür. Hoş bir tat profiline ve yüksek besin değerine sahiptir. Unun en önemli öz...
Yerel buğday nişastası, bitkilerden elde edilen temizlenmiş, modifiye edilmemiş ve doğal bir üründür. Buğday önce temizlenir, kabukları soyulur ve öğü...
Yerel buğday nişastası, bitkilerden elde edilen, saflaştırılmış, değiştirilmemiş ve doğal bir üründür. Buğday önce temizlenir, kabuğu soyulur ve öğütü...
Doğal buğday nişastası, bitkilerden elde edilen temizlenmiş, değiştirilmemiş bir doğal üründür. Buğday, temizlenir, soyulur ve öğütülür, ardından nişa...
Özel pizza unu, gluten içeriği ile pizza hamurunuzu hazırlamak için gereken tüm esnekliği sağlar.
Fırında yanmış un sorununu azaltır ve pizzalarınızı...
doğal veya modifiye, E-numarası ile veya olmadan
-Mısır veya buğday nişastası
-doğal veya modifiye, E-numarası ile veya olmadan
-20-25 kg'lık ambalaj...
Mısır nişastası, tatlılar, şekerlemeler, fast food, sosisler, marineler, soslar, glazürler, kuru çorbalar, sos karışımları ve hazır yemeklerin üretimi...
Mısır nişastası üretimi, mısır hammaddesinin kalıntılardan ve yabancı maddelerden temizlenmesiyle başlar ve ardından su ile öğütülür. Daha sonra, glut...
Yerel buğday nişastası, bitkilerden elde edilen saf, değiştirilmemiş ve doğal bir üründür. Buğday önce temizlenir, kabukları soyulur ve öğütülür, ardı...
Yerel buğday nişastası, bitkilerden elde edilen doğal, saf ve değiştirilmemiş bir üründür. Buğday önce temizlenir, kabukları soyulur ve öğütülür, ardı...