Fransa, Cesson-Sevigne
...Aromasız Yıpranmış Vanilya Tohumlarımız, ekstraksiyon sonrası fasulyelerden elde edilmiştir ve otantik bir görünüm sağlarken ikonik koyu kahverengi lekeler sunar. Temiz etiketli süt ürünleri, dondurma ve diğer gıdalara görsel çekicilik katmak isteyen ticari ve endüstriyel üreticiler için idealdir; organik sertifikayı tehlikeye atmadan.
Fransa, St Cyr Sur Loire
...Ambalaj: Ahşap kutu Net ağırlık: 25 kg Açıklama: Ekstraksiyon için bakla Konvansiyonel ve sertifikalı ORGANİK olarak mevcut...
...INCI (Uluslararası Kozmetik Bileşenleri Nomenklatürü) : Cinnamomum Camphora Yaprağı Yağı - Botanik adı : Cinnamomum camphora - Menşei : Madagaskar - Ekstraksiyon yöntemi : Yaprakların su buharı distilasyonu - Sertifikasyon : Organik - İçerikler : %100 Ravintsara esansiyel yağı (Cinnamomum camphora) Özellikler : Uyarıcı ve canlandırıcı : Ravintsara esansiyel yağı, zihin ve bedeni canlandırmaya yardımcı olabilecek uyarıcı özelliklere sahiptir. Genellikle canlılık ve enerji artırmak için kullanılır. Renk: renksizden açık sarıya Koku: taze, yoğun, aromatik...
Fransa, Pégomas
... ekstraksiyon: vanilya oleoresinleri (10X, 20X, 30X). Etil alkol ile nazik ekstraksiyon: vanilya infüzyonları (1X, 2X, 3X vb.) Alkol damıtma: vanilya alkolatları. Hidro damıtma: vanilya suları. Tüm ekstraktlarımız için organik sertifikası mevcuttur. Aromalı hazırlıklarımız (konsantre) daha sonra sıvı, toz veya hamur destekleri üzerinde ekstraktların hazırlanmasında kullanılır, böylece tüm aromatik ve...
Fransa, Bordeaux
...Yorum 2000 yılından beri kendi işini yürüten Laurent Glémet, 2006 yılında babasıyla ortaklık kurarak bugün tek başına yönettiği bir bağ oluşturdu: Blayais'teki Moulin Neuf ve Bourgeais'teki Chamaille şatoları arasında dağıtılmış 30 hektar. Sıcaklıkları 28°C'ye kadar kontrol edebilme. Renk ve tanenlerin optimum ekstraksiyon seviyesini belirlemek için günlük tadım. Tadım Derin ve yoğun mor renkte...
Fransa, Saint Cannat
...{"VINIFICATION":"Merlot üzümleri, optimal olgunlukta toplanır. Şarap mahzeninde, iki farklı şarap yapım yöntemi kullanılır. Bazı üzümler, çoğu lezzet, renk ve taninleri çıkarmak için kontrollü sıcaklıkta uzun bir bekletme ile fermente edilir. Diğer bir kısmı ise, meyvenin tazeliğini ve saflığını korumak için daha düşük bir sıcaklıkta hafif bir ekstraksiyon ile şarap yapılır. Şaraplar daha sonra...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play