Fransa, Châtillon-Sur-Chalaronne
... takviyeleri pazarında: güzellik, sağlık, spor vb. her alanda mevcuttur... GELATİNLERİMİZ Her pazarın beklentilerine yanıt vermek için farklı jelatinler kullanıyoruz: konvansiyonel sığır jelatini, organik domuz jelatini, konvansiyonel deniz jelatini ve son zamanlarda bitkisel kaplama...
Fransa, Malataverne
... yayılmıştır. Geleneksel bir kırsal pâté'den daha ince, çünkü daha az yağlıdır; hafifçe Espelette biberi ile tatlandırılmış Bask pâté'si her zaman geniş bir kitleye hitap etmektedir. Bask pâté'sinin temel özelliği, az yağlı ve çok lezzetli olan domuz goulatının kullanılmasıdır; bu, karaciğer ile birleştiğinde hoş bir karışım oluşturur. Bask pâté'si, tercihlere ve isteklere göre tatlı veya baharatlı olarak her şekilde tadılabilir.
Fransa, Saint Pal De Mons
...Kesme zipli 300 mm x 300 metre gıda sargı filmi - Gıda sargı filmi, yağda saklananlar ve %100 yağlı (domuz yağı) olanlar hariç, yemeklerin ambalajlanması ve korunması için idealdir. Mikrodalga fırında ısıtma ve çözme için uygundur. Gıda kalitesi %100 geri dönüştürülebilir (geri dönüşüm sürecine bağlı olarak). CEE 1935/2004 ve 10/2011 düzenlemelerine uygundur. Sunum 1 bobin, kullanımı kolay bir...
Fransa, Lyon
...Bigorre siyah domuz etinden yaptığımız terrine, Pirene Dağları'ndan gelen bu olağanüstü yağlı domuzun karakteristik tatlarını, %100 doğal ve otantik etin dumanlı tadıyla zenginleştiriyor.
Fransa, Champagné
...makaslar ve testereler, deri soyma aletleri, dairesel bıçaklar, tüm aletler için sterilizatörler, kan toplama sistemleri, kıyıcılar ve karıştırıcılar, atık sıkıştırma, sığır, domuz, koyun ve kümes hayvanlarının karkaslarının sınıflandırma ve verim makineleri. TERMET, cirosunun %30'unu ihracattan elde etmekte olup, Avrupa'da geniş bir dağıtım ağına sahiptir: İspanya, Portekiz, İtalya, Belçika, Almanya, Polonya, İngiltere, İrlanda vb. ve dünyanın geri kalanında: Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Güney Kore, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Afrika, Meksika vb.
Fransa, Amancy
.../kalite oranlarından bahsedecek olursak… Hiçbir sır yok, sadece sağduyu ve tat, adım adım. Temelde, en iyi ham maddeler, yalnızca Fransız etleri. En lezzetli, az yağlı domuz parçalarının seçimi: omuzlar, jambonlar, göğüs… Tartıları şişiren suyu bırakmayan! "Ev yapımı" baharatlar, Savoie bölgesinin baharat ve aromalarını taşıyan, doğal olanlar. Doğal bağırsaklarda doldurma ve el ile bağlama tabii ki...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play