... cildimizden uzaklaştırır.
Bioderma'nın bu micellar çözümü, cildin doğal dengesine saygı gösterdiği için hassas ciltler için idealdir; fizyolojik pHdeğeri ile cildin doğal dengesini korur. Non-komedojenik formülü gözenekleri tıkamaz ve o kadar toleranslıdır ki gözler için bile kullanılabilir (göz ve cilt toleransı oftalmolojik kontrol altında test edilmiştir).
Hassas ciltleri hızlı bir şekilde temizleyen, tahriş oluşturmadan yatıştıran ve sakinleştiren bir micellar su.
Cildi temizler, makyajı çıkarır ve tek bir hareketle cildi yatıştırır.
...Acesulfam-K, kalori içermeyen bir yapay tatlandırıcıdır, şekerden 200 kat daha tatlıdır ve ısıya dayanıklıdır. Besin değeri olmayan bir tatlandırıcı olarak, normal pH aralığında gıda ve içeceklerde neredeyse hiç konsantrasyon değişikliği olmadan kullanılmaktadır. Diğer tatlandırıcılarla, özellikle aspartam ve sikloheksilsülfamat ile kombinasyon halinde kullanılabilir.
SRS Nutrition Express, sıkı...
...Innoshine B570 pas temizleyici, pas gibi oksitleri paslanmaz çelikten çıkaran özel bir derin temizleyicidir. Organik asitler ve yüzey aktif maddeler içeren, pHdeğeri 3 olan beyaz, viskoz bir sıvıdır: aşındırıcı parçacıklardan arındırılmıştır. Innoshine B570 pas temizleyici, flaş pas ve diğer paslı alanlar, ayrıca 'çay lekeleri' olarak bilinen kirlenmiş yüzeylerin yoğun temizliği için uygundur...
... ve koruyucu olarak işlev görerek birçok uygulama için çok yönlü bir bileşen haline gelir.
Üçüncüsü, Stabilite ve Tutarlılık: Bizden sodyum sitrat satın aldığınızda, ürün stabilitesine ve tutarlılığına yatırım yapıyorsunuz. Her seferinde uniform sonuçlar elde edin.
KAYIP ORANI: 11.00-13.00%
PHDEĞERİ (5% AQUEOUS ÇÖZELTİ): 7.5-9.0
SAFLIK: 99.00-100.50%...
...Sukraloz, besin değeri olmayan bir tatlandırıcıdır. Alınan sukralozun çoğu vücut tarafından parçalanmaz, bu nedenle kalorisizdir. Sukraloz, sakkarozdan yaklaşık 600 kat daha tatlıdır ve aspartamdan üç kat daha tatlıdır. Isı altında ve geniş bir pH aralığında kararlıdır.
EC numarası: 259-952-2
Moleküler Formül: C₁₂H₁₉Cl₃O₈
CAS No: 56038-13-2...
...Özellikler
EJX serisi çözüm karıştırma memesi, çevresindeki sıvıyı alarak sağlanan miktarın 3-4 katı daha fazla hacim püskürtür.
Birden fazla memenin düzenlenmesi için uygun basit yapı ve kompakt tasarım.
Uygulamalar
Çözüm karıştırma, tortu oluşumunu önleme, konsantrasyonu ve pH'ı homojenleştirme
Sıvılarda temizlik
Su altı aşındırma
Kaplama
Borulama bağlantı boyutu: R 1/8
Püskürtme açısı: -
Ortalama damla çapı: -
Filtre: Dahil değil
Standart basınç: 0.05 MPa (yaklaşık 0.5 bar)
Püskürtme kapasitesi: 3.1–460 ℓ/dk (Referans değeri)
Hava Tüketimi: -
Serbest geçiş çapı: 1.5–17.5...
...Paraformaldehit, aynı zamanda Formaldehit Reçinesi olarak da bilinir, endüstriyel bir kimyasaldır. Üretim, tarım ve tıp gibi sektörlerde kullanılmaktadır. Formaldehit polimerizasyonunun bir yan ürünü olarak elde edilir. Kimyasal depolimerize edildiğinde, formaldehit geri verir. Paraformaldehitin kimyasal formülü C2H6O2'dir.
Kül (%): 0.70
Asidite (%): 0.018
PHdeğeri (10°, 25°C): 5.5-5.6
Kurşun: 0.00001
Erime noktası: 120°C...
... bir klor (Cl) atomunun kovalent bağlarla birleşiminden oluşur.
Konsantrasyon: Konsantre formunda, hidroklorik asit genellikle su içinde çözülmüş yüksek konsantrasyona sahip HCl moleküllerinden oluşan bir çözümdür. Yaygın konsantrasyonlar %37 ve neredeyse 12 M (molar) gücünde olan konsantre hidroklorik asittir.
Asidik Özellik: Hidroklorik asit, düşük pHdeğeri ile son derece asidiktir. Konsantre formda, yaklaşık 0-1 pH değerine sahip olabilir.
Aşındırıcılık: Aşındırıcı özellikleri ile bilinir ve çeşitli metallerle çözünme ve geniş bir malzeme yelpazesi ile reaksiyona girme yeteneğine sahiptir.
...Hafif jelatinli, nötr/şeffaf bir kaplama, çok renkli ışıltılarla ve kakao çikolata aromasıyla gelir. Bu kaplama, (rol)fondan, bavarois, kekler, donutlar ve daha fazlasına parlaklık ve ışıltı vermek için ve meyve katmanlarını korumak için kullanılır. Kaplama ayrıca reçel/marmelat yerine dolgu olarak da kullanılabilir. PHdeğeri düşük olduğu için kaplamaya tatlı, hafif ekşi bir tat verir. Kaplamayı...
... seviyesine sahip toprakları sever, bu nedenle Çim Kireci uygulamak, bahçenizin doğal asiditesini nötralize eder.
Toprağınızın optimum pHdeğeri 5.5 ile 6.5 arasındadır. Ancak, asidite yıl boyunca organik sindirimle doğal olarak artar. Yılda bir veya iki kez Çim Kireci uygulamak, asidi seven yosunları uzak tutmaya yardımcı olacaktır.
...Fijn tortul maddeler, Snåsa kaynağının doğal içeriğini filtreleyerek, çok düşük mineral içeriği ve 6,7 pHdeğeri ile kristal berraklığında su sağlar. Şişeler, kaynaktan doğrudan, herhangi bir işlem veya katkı maddesi olmadan doldurulan su ile doldurulmaktadır. Su, 2 yıl boyunca saklanabilir ve herkes tarafından güvenle içilebilir. Su, 2018 Uluslararası FineWaters Tadım Yarışması'nda bronz madalya...