Tek çeşit meyve sepetlerimiz, karışık sepetlere harika bir ekleme yapmaktadır.
Muz sepetlerimiz 40 mükemmel olgun muz içermektedir.
Meyve Karışımı: ...
Kabkab hurması, İran'ın güneyinde Ahvaz şehri yakınlarında yetişmektedir. Çalışmaya karar verdiğimiz üretici, nesilden nesile aktarılan bir hurma bahç...
Guillaume ve Hélène, 2016 yılında Guillaume'un ailesinin aile işletmesinin bir kısmını devraldılar. Rabarba alanını artırdılar. Bugün 4 hektar rabarba...
Limon hücresi C/20 Kg
Limon sıvı aroması 100 ml
Bütün limon soyulmuş C/18 Kg
Limon küpü 6x6mm C/20 Kg
Limon kabuğu C/11 Kg
Açık 45° limon konsantre su...
Alıç, 1,5 m ile 3 m arasında boylanabilen çalılarda yetişen küçük meyvelerdir. Bu meyveler, ülkenin batı dağlarında, bu meyveye odaklanan bir üretici ...
Yeşil üzümlerimiz, ülkenin kuzeydoğusundaki Khorasan bölgesinde yetiştirilmektedir. Üreticimiz, üzümleri olgunlaştığında güneşte kurutmaktadır.
Yeşil...
Guillaume ve Hélène, 2016 yılında Guillaume'un ebeveynlerinin aile işletmesinin bir kısmını devraldılar. Rabarba alanını artırdılar. Bugün 4 hektar ra...
Referans bir tadın sadeliğini sevenler için bir reçel. Quinta'da üretilen en iyi Pala portakallarından yapılmış, hafif bir tarçın ve şeker dokunuşu il...
Kayısı (80%)*, Kanyon şekeri*, Asidik: Konsantre limon suyu*, Jelleştirici: meyve pektini.
Son kullanma tarihi: üretim tarihi +2 yıl
Net ağırlık: 420g...
En iyi ürün kalitesi için vakum pişirme sistemleri I Reçel pişirme cihazları - KASAG uzmanları, reçel, marmelat, komposto ve jöle üretimi için pişirme...
Bu lezzetli reçel, kaliteli çileklerden, biraz şeker, limon, tarçın ve Porto Şarabı ile yapılmıştır. Eşsiz güzellikteki Douro bölgesinde yapılan bir y...
KASAG uzmanları, reçel, marmelat, komposto ve jöle üretimi için endüstriyel pişirme cihazları ve tesisleri inşa etme konusunda uzmandır. Yüksek üretim...
KASAG uzmanları, reçel, marmelat, komposto ve jelatin üretimi için endüstriyel kaynatma ekipmanları ve kaynatma tesisleri üretiminde uzmanlaşmıştır. Ü...