• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • buğday analizleri

Sonuçlar

Buğday analizleri - Ithalat/Ihracat

  1. MILLBAKER SAS

    Fransa

    Verified by europages badge

    Champagne merkezli %100 Fransız şirketi olan Millbäker, ekmek yapımcıları için bileşen çözümleri tasarlamakta ve üretmektedir, kendisini buğday-un-ekmek endüstrisinde bir uzman olarak konumlandırmıştır.\n\nHedefimiz: Her bir bileşenin potansiyelini ve tatlandırıcı, besleyici ve teknolojik zenginliğini ortaya çıkarmak. \n\nUnlu mamullere adanmış geniş bir ürün yelpazesini keşfedin: Un geliştiriciler, ekmek geliştiriciler, karışımlar ve hazır karışımlar, katkılar. Hepsi gerçek bir inovasyon laboratuvarı olan Technical Centre bünyesinde geliştirilmiştir. Bu ürünlerin büyük çoğunluğu özel yapımdır ve belirli spesifikasyonları karşılamaktadır. Şirket ayrıca, yarının tüketicisinin ihtiyaçlarını önceden tahmin etmek için bir dizi beslenme ve trend ürünleri de yaratmaktadır. \n\nMillbäker, size ekşi mayada çimlendirilmiş eksiksiz bir tohum yelpazesi sunmak için tahılların çimlenmesi konusunda yenilikçi bilgi birikimini hizmetinize sunar.

  2. SERENCE

    Türkiye

    Serence aromatik yağlar, ayçiçek yağı ve çeşitli buğday ve benzeri bitkilerin üretimini yapan bir şirkettir.Şirketimiz Türkiye'nin Kırklareli ilinde Yunanistan ve Bulgaristan arasında 3, 300 dönümlük bir araziye sahiptir. 2019 yılından itibaren yaklaşık 200 dönümlük alana lavanta bitkisi ekimine başlanmış ve yetiştirilen bu lavantalar ile medikal ve kozmetik sektörü için lavanta yağı üretilmeye başlanmıştır. Ürünlerimizin analizleri geçerli laboratuvarlar tarafından yapılmış ve organik oldukları doğrulanmıştır.

  3. MOLINO RIVA SRL

    İtalya

    Riva un değirmeni kalite sistemi, HACCP (Tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları) yönteminin uygulamaya konmasıyla birlikte, üretim sürecinin tümünün kontrol altında tutulmasını ve yüksek kalite standartlarına ulaşılmasını sağlayan UNI EN ISO 9001: 2008 ve BRC (İngiliz Perakendecilik Konsorsiyumu) - IFS (Uluslararası Gıda Standardı) normlarına uygunluk sertifikasını almıştır. Bu sertifika, beyan edilenle üretilen arasındaki uyumu kanıtlamakta ve mısır, yumuşak buğday ve tahıl unlarının kalitelerinin sürekli olarak yükseleceğini garanti etmektedir.

  4. OBA MAKARNACILIK SAN. VE TIC. A.S.

    Türkiye

    OBA Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. Yüksek teknolojik yatırımları ve insan sağlığına önem veren kaliteli üretimi ile sektöründe öncü bir kuruluştur. OBA Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. Gaziantep 4.Organize sanayi bölgesinde 110.000 M’2 açık, 65, 000.m’2 kapalı alana sahip tesislerinde en son İtalyan teknolojisi ve yüksek kapasitesi ile dünya standartlarında üretim yapmaktadır. 2010 ve 2012 yılları arasında yaptığı 50.000.000 Euro’luk yatırımlarının ardından günlük 1.500 ton buğday kırma ve 1.000 ton/gün makarna üretimi ile Türkiye’nin 1.si Dünya’nın 2.si olarak sektörün en büyük firması olmuştur. Başta Türkiye, Afrika, Ortadoğu, Uzakdoğu pazarı olmak üzere İngiltere, Almanya, Çin, Güney Kore, Hindistan, Ukrayna ve Kolombiya’yı içeren 86 ülkenin raflarında Oba markası ile yer almaktadır. Güneydoğu Anadolu Bölgesinin bereketli topraklarında yetiştirilen %100 sert durum buğdayını kullanarak tüketicisine 40 farklı ürün çeşidi sunan Oba Makarna, entegre modern üretim tesislerinde el değmeden, en gelişmiş kontrol cihazlarıyla donatılmış laboratuvar analizleri ile hizmet vermektedir. Hammaddelerin seçimi, deneyimli uzman kadro tarafından , ürünün kalitesini etkileyecek her faktör (buğday cinsi, hava durumu, toprak cinsi, üretimde çevreye saygı) göz önünde bulundurularak gerçekleşmektedir. Üretim partilerinden alınan örnekler, yapılan analizler, ürün izlenebilirliği ve periyodik kalite toplantıları ile her üründe, her ülkede aynı kaliteyi taahhüt eder.