İspanya, Malaga
...Beyaz veya ıspanak, domates veya tane tane acı biber ile tatlandırılmış olarak sunulmaktadır; bu da onlara farklı renkler ve tatlar kazandırarak optimum bir kalite sağlar. Üç boyutumuz var: 15 cm çapında; 20 cm ve 28 cm. Ayrıca, müşterinin ihtiyaç duyduğu boyutu da üretiyoruz. Kapalı paketler, kontrollü atmosferde flow pack şeklinde sunulmaktadır.
İspanya, Majadahonda-Madrid
...Bizim "EXTRATEMPRANO" çeşidi PICUAL, sağlığı ve lezzeti arkadaşlarınıza hediye etmek için şık bir hediye kutusunda. Size minnettar kalacaklar. Orta-yüksek yoğunlukta meyvemsi bir tat profiline sahip, tek çeşit "Picual" sızma zeytinyağı; burunda yeşil yaprak, ot ve domates notalarının baskın olduğu, ayrıca enginar, incir ve yeşil incir tonlarının da hissedildiği bir yağdır. Ağızda, acı özelliği...
... içinde kristaller ortaya çıkarak çıtır bir his verir. Hojiblanca Burunda, taze kesilmiş ot, badem kabuğu, domates ve yeşil elma aromalarıyla yeşil meyvemsi bir koku. Ağızda kalıcı orta acılık ve baharatlı bir tat.
İspanya, Santoña (cantabria)
...Kuzey İspanya Ançovasını zeytinyağında, 140 gram, "DENİZDEN YEMEK" markası Bu gerçekten şaşırtıcı, kuzey İspanya ançovalarınızı roquefort peynir ve cherry domates ile alın ve tadı sizi şaşırtacak. Üretim tarihinden itibaren 1 yıl içinde tüketilmesi önerilir. Yarı konservelik, +5ºC ile +12ºC arasında saklayın. Ambalaj açıldıktan sonra, yağı ile kaplayın ve 5 gün içinde tüketin. Balık intoleransı olan kişilerden kaçınılmalıdır. NUTRİSYON BİLGİLERİ: (100 g süzülmüş ürün başına) ENERJİ DEĞERİ: 217 kcal (908 kJ) YAĞ: 13 g KARBONHİDRATLAR: < 1 g PROTEİN: 25 g TUZ: 13 g...
İspanya, Reus ( Tarragona )
...Tarragona kıyısında en geleneksel soslardan biri. Denizci kökenli olan bu geleneksel sos, zengin bir domates, sarımsak ve kavrulmuş kuru yemişler bazası ile hazırlanır ve ona eşsiz ve benzersiz bir tat kazandırır. Romesco Sosu, balık yemekleri, ızgara sebzeler veya salatalar ile mükemmel bir şekilde eşlik eder.
İspanya, Úbeda-Jaén
...Bu yağ, yoğun yeşil zeytin aroması ve taze kesilmiş yeşil ot nüanslarıyla doludur. Damakta, Picual özünü koruyarak, dengeli bir acılık ve orta yoğunlukta bir baharat tadı sunar; yeşil enginar, yeşil badem ve domates bitkisini hatırlatır. Rengi çok yoğun ve temiz bir yeşildir.
... ve zerdeçal, domates tozu), siyah trüf, lezzet artırıcı, asidite düzenleyici (sitrik asit), antioksidan (askorbik asit), tuz, kalsiyum klorür, peynir mayası, laktik ferment, koruyucular: lizozim (yumurtadan elde edilen), Natamisin kabuk üzerinde. Lezzet: Yoğun Aroma: Trüf aromasıyla koyun peynirine özgü. Renk: Siyah trüf ezmesi damarlarıyla birlikte soluk sarı. Kıvam: Sert Tüketimden önce peynir kabuğunu çıkarın.
İspanya, Calatorao-Zaragoza
... organı desteğindeki Ar-Ge projemizdir. Bu çalışmanın bir sonucu olarak, Albares ve Premium ürün yelpazemiz ortaya çıkmıştır. Geleneksel arbequina zeytin çeşidinden elde edilen bu ürünler, ot, domates ve elma aroması ile karakterizedir. Damakta dengesi ve dokusu ile öne çıkar ve arbequina çeşidine özgü hafif baharatlı bir tat ile sona erer.
Gıda ürünlerinin ithalatı-ihracatı: - KURU BAKLAGİLLER - AYÇİÇEK YAĞI, ZEYTİNYAĞI, MISIR YAĞI, SOYA YAĞI - ŞEKER - PİRİNÇ - SÜT TOZU - DOMATES PÜRESİ - KIZARTILMIŞ DOMATES - DOĞAL DOMATES...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play