...Makine, domatesi pizzanın yüzeyine eşit şekilde dağıtır. - ÜRÜN
•Dikdörtgen pizzalar.
•Makine, domatesi pizzanın yüzeyine eşit şekilde dağıtır.
•Sonrasında, domatesin üzerine kekik serpilir.
MAKİNE ÖZELLİKLERİ
•Gerekli domates dozunu bırakmak için özel uçlara sahip dozajlama makinesi.
•Domatesi dağıtmak için hamurun yüzeyi boyunca sosu yaymak üzere silindirler yerleştirilmiştir.
•Taşıyıcı, aynı...
...Bu LED lamba, aynı anda iki sıra bitkiyi aydınlatabilir ve yeşil yapraklara zarar vermez. Domates, salatalık, biber vb. bitkiler ve kenevir bitkileri için kullanılır. Spektrum değişken bir LED lambasıdır, besleme hattı (L2) 730nm'yi güçlendirir, fitokromun uzak kızılötesi foto-alıcı (Pfr) uyararak çiçeklenme sürecini teşvik eder.
LED: Shineon + Prolight / Osram
Işık Sistemi Verimliliği: (P20) 1.8μmol/J'den Fazla - (P54) 2μmol'den Fazla
Güç: 100-277VAC 50-60Hz
Koruma Derecesi: IP65
Mevcut Optikler: 2 X 120º
Spektrum: P20 / P54...
... sahiptir.
İspanyol zeytinyağının rengi, zeytin çeşidine ve hasat zamanına bağlı olarak yoğun yeşilden parlak altına kadar değişebilir. Aroması da oldukça çeşitlidir; yeşil meyvelerden, domates ve elma gibi, otlar, badem ve çiçek notalarına kadar uzanır.
...Hortikültür bitkileri, gıda olarak kullanılmak üzere yetiştirilen bitkilerdir. Bu bitkiler, meyve, sebze, otlar ve diğer bitkisel ürünlerin yetiştirilmesi bilimi ve sanatı olan hortikültürün temel bir parçasını oluşturur. Hortikültür bitkilerine örnek olarak domates, marul, havuç, patates, soğan, çilek, biber, brokoli, ıspanak ve daha birçokları verilebilir.
Çoğu hortikültür bitkisi, tohumun...
...Mini quichlerden paylaşmak için daha büyük olanlara kadar, Preco Food'da onları çıtır tereyağı tabanı ile yapıyoruz ve her zaman ve sadece birinci sınıf malzemelerle doğal ve taze olarak dolduruyoruz.
Caprese (taze domates, fesleğen ve Edam peyniri)
Peynir, soğan ve pastırma
Taze ıspanak ve keçi peyniri
Jambon ve peynir
Peynir ve soğan
KATEGORİ: Quichler...
...Bizim "EXTRATEMPRANO" çeşidi PICUAL, sağlığı ve lezzeti arkadaşlarınıza hediye etmek için şık bir hediye kutusunda. Size minnettar kalacaklar. Orta-yüksek yoğunlukta meyvemsi bir tat profiline sahip, tek çeşit "Picual" sızma zeytinyağı; burunda yeşil yaprak, ot ve domates notalarının baskın olduğu, ayrıca enginar, incir ve yeşil incir tonlarının da hissedildiği bir yağdır.
Ağızda, acı özelliği...
Capsa Marca, uluslararası düzeyde meyve ve sebze ticareti sektöründe faaliyet gösteren İspanya'nın en büyük şirketlerinden biridir.
Ürünlerimizin ve hizmetlerimizin kalitesi, müşterilerimizin güvenini ve takdirini kazanmamızı sağladı.
Bu, esasen sürekli mesleki eğitimden faydalanan çalışanlarımıza bağlıdır.
En iyi kalitede, cazip fiyatlarla taze meyve ve sebze çeşitlerimiz mevcuttur.
Sunduğumu...
FRESH INESPAÑA, taze meyve ve sebzelerin dağıtımında lider bir şirkettir. Yüksek kaliteli taze ürünlerin, İspanya'da dikkatlice seçilmiş tarım üreticilerinden doğrudan temin edilmesine odaklanıyoruz. Mevsimlik taze meyve ve sebzelerden oluşan geniş ürün yelpazemiz, Avrupa genelindeki meyve ve sebze toptancılarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.
Toptan meyve satışı ve tarım ürünler...
Orman çileği üreticileri ve uzmanları. 50 yılı aşkın bir süredir Claude ARZAGOT ve ekibi, en iyi orman çileği kalitesini üretmeye çalışıyor. Orman çileklerinin üretimi, bu nedenle doğal olarak, buğday samanı ile örtülmüş açık arazide ve açık havada gerçekleşiyor; meyveler, Ekim ayından Haziran sonuna kadar Endülüs güneşinde olgunlaşıyor. Mart ayından itibaren Malaga'da, erken baharımız, orman çile...
...Tamamen organik tohum yelpazemiz, yüksek kaliteyi garanti etmek ve çevreye dikkatlice saygı göstermek için formüle edilmiş ve oluşturulmuştur.
Sıkı Avrupa ekolojik düzenlemelerine göre üretilmiştir, kimyasal ürünlerin kullanılmaması esasına dayanmakta ve sentetik izlerin olmamasını garanti eden bir dinlenme süresi içermektedir.
Sonuç, 31 farklı çeşidiyle geniş bir sebze tohumları yelpazesine sahip, %100 organik ve ekolojik bir üründür; bunlar arasında marul, domates ve soğan öne çıkmaktadır.
...Kuzey İspanya Ançovasını zeytinyağında, 140 gram, "DENİZDEN YEMEK" markası
Bu gerçekten şaşırtıcı, kuzey İspanya ançovalarınızı roquefort peynir ve cherry domates ile alın ve tadı sizi şaşırtacak.
Üretim tarihinden itibaren 1 yıl içinde tüketilmesi önerilir.
Yarı konservelik, +5ºC ile +12ºC arasında saklayın. Ambalaj açıldıktan sonra, yağı ile kaplayın ve 5 gün içinde tüketin.
Balık intoleransı olan kişilerden kaçınılmalıdır.
NUTRİSYON BİLGİLERİ: (100 g süzülmüş ürün başına)
ENERJİ DEĞERİ: 217 kcal (908 kJ)
YAĞ: 13 g
KARBONHİDRATLAR: < 1 g
PROTEİN: 25 g
TUZ: 13 g...
İspanya'da üretilen ürünlerin kalitesine inanıyoruz, bu yüzden bunları dünyanın geri kalanıyla paylaşmak istiyoruz.
Asturyalılar keçi peynirleriyle, Valensiyalılar paellalarıyla, Riojanlar şaraplarıyla gurur duyuyor, ancak tüm İspanya, ürünlerimiz ve tariflerimiz sınırlarımızı aştığında sevinç yaşıyor. İspanyollar olarak, mutfağımızla ve topraklarımızda üretilen ürünlerin çeşitliliğiyle gurur duyu...
Sayın potansiyel ortak,
Umarım bu yazı sizi iyi bulur. Ben Juan Alarcon, İspanya'dan meyve, sebze ve narenciye ihracatçısı ve ticari temsilcisiyim. İhracat yapan şirketlerin bir konsorsiyumunu temsil eden bir ticari temsilci olarak, potansiyel alıcılar ve kuruluşlarla olası ortaklıkları keşfetme konusundaki büyük ilgimizi ifade etmek için bu bildirimi uzatıyorum.
Kaynakta, en yüksek kalite stand...
... Brix, Hot Break, 14/16º Brix, Cold veya Hot Break.
Aseptik bidonlarda paketlenmiş 28/30 Cold Break veya Hot Break domates konsantresi.
Aseptik bidonlarda 36/38 domates konsantresi.
1.000 litrelik gıda konteynerinde veya aseptik bidonlarda paketlenmiş doğrudan domates suyu (NFC).
DOMATES
28/30Brix-36/38Brix Cold Break veya Hot Break domates konsantresi.
Konsantre olmayan domates.
...Arróniz ve Picual çeşitleri ile hazırlanmış olan bu, ECOPROLIVE ailesinin en erken hasadıdır.
TADIM NOTLARI: Yoğun yeşil zeytin meyvesi aroması, temiz, otlu ve meyveli notalar arasında büyük bir koku karmaşası ile. Taze ot, domates ve enginar ile birlikte daha olgun meyveler olan elma, yeşil muz ve badem aromaları. Balsamik. Narenciye dokunuşları. Ağızda yumuşak bir giriş yapar, zeytin yaprağı yeşil notaları belirginleşir. Yoğun ama dengeli acı ve baharatlı.
...Tarragona kıyısında en geleneksel soslardan biri. Denizci kökenli olan bu geleneksel sos, zengin bir domates, sarımsak ve kavrulmuş kuru yemişler bazası ile hazırlanır ve ona eşsiz ve benzersiz bir tat kazandırır. Romesco Sosu, balık yemekleri, ızgara sebzeler veya salatalar ile mükemmel bir şekilde eşlik eder.
...Sarımsak, Soğan, Siyah sarımsak; Sarımsak püresi; Soyulmuş diş; Altın tahıl soğanı; Mor soğan; Tatlı soğan; Beyaz soğan; Zeytinler ve Turşular; Ceviz; Badem; Organik antep fıstığı; Portakallar; Limonlar; Mantarlar ve Şapkalı mantarlar; Kuşkonmaz; Pembe domates; Enginar; Sızma ve Organik Zeytinyağı; Acı, tatlı, tütsülenmiş ve organik pul biber; Organik ürünler...
... içinde kristaller ortaya çıkarak çıtır bir his verir.
Hojiblanca
Burunda, taze kesilmiş ot, badem kabuğu, domates ve yeşil elma aromalarıyla yeşil meyvemsi bir koku. Ağızda kalıcı orta acılık ve baharatlı bir tat.