...Kırmızı ışık, bitkinin erken yaşamında, tohum çimlenmesi, kök büyümesi ve soğan gelişiminde hayati öneme sahiptir.
AGRO-C LED lambasının P02 spektrumu, vejetatif büyümeyi artırır. Klorofil, flavonoid ve antioksidan kapasitesinin konsantrasyonunu artırır.
AGRO-C LED lambasının P27 spektrumu, daha derin bir örtü penetrasyonu için yeşil ışık dengesini artırır.
AGRO-C çilek LED lambasının P40...
...Aşwaganda veya kırmızı ginseng, withania somnifera'dan elde edilir. Hindistan'a özgü bir bitki olan bu bitki, antioksidan aktif maddeler açısından zenginliği ve yenileyici özellikleri ile bilinir. Geleneksel tıpta 5,000 yıldan fazla bir süredir kullanılmaktadır, özellikle de doğal olarak oluşan steroidler grubunu oluşturan withanolidler açısından yüksek içeriği nedeniyle. Aşwaganda, organik tarımdan elde edilen doğal bir üründür.
INCI: WITHANIA SOMNÍFERA KÖK TOZU
CAS: 90147-43-6
EINECS: 290-434-9...
... alkolik hem de malolaktik fermentasyon 1.000 l. paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşmektedir. Şarap, narin notaları ve olağanüstü karakterini korumak için yalnızca 9 ay boyunca kullanılmış Fransız meşe fıçılarda olgunlaştırılmaktadır.
TADIM NOTLARI
Yoğun ve canlı kırmızı meyve - ahududu, kırmızı frenk üzümü, parlak ve ekşi bir asidite ile birleşiyor. Tüm bunların üzerine muhteşem çiçeksi bir burun ekleniyor.
Şarap: Kırmızı Şarap
Çeşit: Garnacha %100
Kök: Rupestris du lot
Menşei belgesi (DO): Nitelikli DO Rioja
Alkol Derecesi: 15º
Üretim: 732 şişe...
... bağları için kullanılan 1 yaşında üzüm bitkileridir. Bunlar, filoksera dayanıklı ve toprak koşullarına uyumlu Amerikan köklerine aşılanmış, seçilmiş beyaz, kırmızı, şaraplık veya sofralık üzüm çeşitlerinden sertifikalı aşılı bitkilerdir.
Üzüm bitkileri, fidanlıklarımızdan nihai yerlerine nakil için en pratik yöntem olan çıplak kök ile gelir: daha az yer kaplar, daha hafif, daha iyi taşınır ve tazeliklerini mükemmel bir şekilde korurlar.
Bitkiler, iki tomurcuğa budanmış, parafinlenmiş (çıkarılmaması gereken kırmızı mum) ve kökleri kesilmiş olarak sunulmaktadır.
Eko üretimle DOP Jumilla şaraplarını, kırmızı, rosé ve beyaz olarak el yapımı olarak üretiyoruz. Ayrıca şarap reçeli de sunuyoruz. Şaraplarımız, mükemmel kalite-fiyat oranı ile tanınmakta ve yerel Monastrell çeşidimizi ön plana çıkarmaktadır. 60 yılı aşkın bir geçmişe sahip, doğrudan kök üzerinde yetiştirilmiş bağlarımız bulunmaktadır; sınırlı bir üretim yapmamıza rağmen, kalite açısından mükemmel bir ürün sunuyoruz.
... solucanın karmaşık sindirim sistemi tarafından parçalandığı bir doğal çürütme sürecidir. Avantajları çoktur:
- Toprağa ve bitkilere besin maddeleri sağlar, verimliliği sıradan bir gübreden 8 ila 10 kat daha fazla artırır.
- Mantar ve bakteriler içerir; bir gram solucan gübresi, 2 trilyondan fazla canlı mikroorganizma içerir, bu da toprağın biyolojik kapasitesini ve üretim kapasitesini artırır.
- Toprağın gözenekliliğini ve havalandırmasını artırarak bitkilerin kök gelişimini destekler, su tutma kapasitesini artırır. Toprağa koyu bir renk verir.