İspanya, Golmés (lérida)
...Organik tarımdan elde edilen kabuksuz kuru meyve. Antepfıstığı, doğası gereği glütensiz bir üründür ve ekşi tatlı tadı ile besin değerleri nedeniyle en çok takdir edilen kuru yemişlerden biridir. Bu antepfıstıkları, atıştırmalık olarak tüketmek ve yüksek kaliteli hazırlıklar yapmak için idealdir.
İspanya, Vinaròs
... çeşididir. Tatlı ve ekşi bir karışım, ona hayır diyemeyeceksiniz. Büyük mango dilimleri Muhtemelen en büyük kurutulmuş mango dilimleri Harika tat Yumuşak ve çiğnemesi kolay Parmaklara takılmaz Diğer atıştırmalıklardan daha sağlıklı Her porsiyonda 103 kalori "Tadın hesabı yoktur" ifadesini hiç duydunuz mu? Dabiola, en iyi tadınızı tanımlamanız için farklı kurutulmuş mango çeşitleri sunuyor. Dabiola Jade mango'yu daha önce tattınız mı? Artık tadabilirsiniz! Dabiola Golden mango'yu daha önce tattınız mı? * Çok yakında...
İspanya, Varea
...İspanya'nın dağlarından elde edilen organik çiçek balı ile yapılmış bal sirkesi. Balın en yüksek seviyedeki özelliklerini içerir. Ekşi tatlı, meyvemsi bir lezzete sahip; ağzınızda çiçek esanslarının ve balın aromalarını hissedersiniz, çok aromatik, sarı ve altın rengi ile doğal aromaların kokusunu hatırlatır.
İspanya, Lanjarón (granada)
... arkasında artar). Tatlı bir lezzete sahip olup, hafif ekşi ve tuzlu notalar içerir. Düşük viskoziteli olup, hafif yüksek bir nem oranına sahiptir. Dikkate alınması gereken bir nokta, avokadonun Amerika kökenli bir bitki olmasına rağmen, Granada'nın tropikal kıyısında büyük tarım alanlarının bulunmasıdır. Bu tür ballar, tuzlu morina balığı, kızartılmış ve ardından otlarla ezilmiş kuzu, fırınlanmış domuz eti veya özellikle çok güçlü olmayan, taze, yumuşak veya yarı olgun keçi peynirleri ve dondurmalarla çok iyi bir şekilde kombinlenir.
İspanya, Muro (soria)
... Aperitifleri, çiftçi ve üretici olarak Avrupa organik sertifikasına sahiptir ve piyasada, organik zeytinyağı ile yapılan tek patates cipslerini sunmaktadır. Bunun yanı sıra, aynı çeşitlilikte tatlarla birlikte organik ayçiçeği yağı ile yapılan patates cipsi serisi de bulunmaktadır; tuzsuz, tuzlu, paprika, provansal, sirke, karabiber, ekşi krema ve soğan.
İspanya, Carbajosa De La Sagrada
... yapılandırıcı özellikleri ile bilinen arı poleni de üretiyoruz. Ayrıca, genç işçi arıların hipofarinks bezleri tarafından salgılanan bir madde olan arı sütü de üretiyoruz. Arı sütü, 5 ila 15 gün arasındaki işçi arıların başındaki hipofarinks bezleri tarafından salgılanır ve mide salgıları ile karıştırılarak tüm larvalara yaşamlarının ilk üç günü boyunca besin olarak verilir. Sadece kraliçe arı ve yeni bir kraliçe olacak olan kraliçe hücrelerinin larvaları her zaman arı sütü ile beslenir. Arı sütü, yumuşak sarı bir renge ve ekşi bir tada sahip yapışkan bir kütledir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler