İspanya, La Garriga
...Neem bitkisel yağı, Hindistan'ın geleneksel tıbbında uzun bir kullanım geçmişine sahiptir ve yüzyıllardır çeşitli rahatsızlıkların tedavisinde kullanılmaktadır. Ayrıca doğal bir insektisit olarak ve bitkileri zararlılara ve hastalıklara karşı koruyucu olarak da kullanılmıştır. Neem, Hindistan'a özgü bir ağaçtır ve nim, margosa veya azadirachta indica olarak da bilinir. Yeşil ve acı yaprakları...
İspanya, Quintanar De La Orden
...KALİFORNİYA BİBERİMİZ VAR: KIRMIZI, SARI, YEŞİL, ÜÇ RENKLİ MENŞEİ FAS BOYUT G VE GG 5KG KUTULARDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMEKTEN ÇEKİNMEYİNİZ!
İspanya, Almeria
...Kaliforniya Biberleri Kırmızı, Yeşil ve Sarı. Geleneksel tarım Endülüs Tarımından Üretim...
İspanya, El Estrecho De Fuente Alamo
...Roma marulu uzun bir şekle sahiptir. Derin yeşil renkte yaprakları, gevrek bir dokusu ve geniş, sağlam bir orta damarı vardır. Hafif acı bir tadı vardır.
Eşleşen ürünler
ROMANA
ROMANA
İspanya, Murcia
...Espinal sirke piparları, seçilmiş yeşil biberlerle yapılmaktadır. Yumuşak eti ve ince kabuğuyla, farklı baklagil yemeklerinin, salataların ve etlerin lezzetini artırmak için çok değerli bir üründür. Ayrıca, aperitif olarak da mükemmeldir. Ağırlık: 0.180 gr...
İspanya, Almeria
İspanya, Sant Jaume De Llierca
...IGNIAGREEN-20 setleri, IGNIACLACK, IGNIAQUA modülleri ve sabitleme elemanlarından oluşmaktadır ve IGNIAGREEN peyzaj sisteminin temel bileşenleridir. IGNIAGREEN-20 setleri, süs bitkileri, aromatik bitkiler, sebzeler, otlar, çok yıllık bitkiler ve çalı altı bitkileri için idealdir.
...Taze somon (min. %20), patates, baklagiller (min. %21), hidrolize av protein, tavuk yağı, bira mayası (Saccharomyces cerevisiae), Ω3 açısından zengin balık yağı, sebzeler (hindiba, havuç, yeşil fasulye, kolrabi), mineral maddeler, yucca schidigera ekstresi, bitkisel lifler (elma lifi), kondroprotektif kompleks (glukozamin hidroklorür, kondroitin sülfat, yeşil dudaklı midye ekstresi (Perna...
İspanya, Muro De Alcoy
... baharatlı, elma, badem, yapraklı sebze ve kırmızı meyve notalarıyla tat. Aroma: Yoğun yeşil zeytin, yeşil elma, badem, incir, domates meyvesi ve bitkisi ile enginar aroması sunar. Eşleşme: Herhangi bir yemekle mükemmel bir şekilde eşleşir, özellikle salatalar, taze sebzeler, balıklar, tatlılar, taze peynirler, soslar ve etler.
İspanya, Chipiona
... Üzümü, Ahududu, Nektarin, Şeftali, İncir, Kayısı, Üzüm... Sebzeler: Brokoli, Lahana, Karnabahar, Şalgam, Turp, Kaba Lahana, Şalgam, Ispanak, Pancar, Pırasa, Marul, Kıvırcık, Tatlı Patates, Patates, Balkabağı, Salatalık, Kabak, Yeşil Fasulye, Mısır, Kereviz, Kereviz Kökü, Hindiba, Mâche, Maydanoz, Kuşkonmaz, Soğan, Pırasa, Patlıcan, Biber, Domates, Havuç, Kereviz... Çiçekler: Allium, Krisantem...