...Parlak yakut kırmızı renk. Yoğun şarapkokusu yıllar içinde bukette sakinleşir, çok zarif bir ot kokusuyla vurgulanır. Tat tam, uzun süreli, karakter dolu.
Üzüm çeşidi: Cabernet Franc
Bölge: Venedik...
...Üzüm: Negroamaro – siyah Malvasia – Primitivo
Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi
Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı karışımı
Bağ yetiştirme tipi: Destekli alberello
Bağ ortalama yaşı: 15 yıl
Ortalama üretim / hektar: 90/120 kantar üzüm
Hasat dönemi: Eylül
Üzüm hasat yöntemi: Manuel
Alkol: %11 - %12 vol.
Renk: Canlı pembe
Bukle: Karakteristik şarapkokusu
Tat: Kuru, çok uyumlu
Servis sıcaklığı (celsius): 8° 10° C
Tavsiye edilen: Aperatif, balık ve İtalyan mezeleri, deniz ürünleri, hafif çorbalar, sebzeler, mozzarella ve taze peynir.
... görünüm: Yoğun yakut kırmızısı renkte bir şarap. Bademin yoğun kokusu ve tadıyla birlikte, meyve, kiraz ve erik notalarıyla bir lezzet sunuyor.
Havayolu, gemi, demiryolu vb. için özel üretimler.
Farklı formatlar için ticari ofisle iletişime geçin: +39 3477240044.
... en ilginç gerçekleri keşfetmeye yönelik sürekli bir araştırmanın ürünüdür. Seçilen her şarap, toprağın bir arşividir; tadılmış, koklanmış, dinlenmiştir. Her isim, her şişe, toprağın yüzü, manzarası, kokusu, rengi ve dokusudur.