İtalya, Pontecagnano
... büyük silahıdır. Bugün, birçok işbirliğinden güç alarak, şirket büyük miktarlarda malları gerçekten çok rekabetçi fiyatlarla temin edebilmekte ve bu da piyasada güçlü bir şekilde var olmasını sağlamaktadır. Pancaldi Group, dünya çapında önemli bir şirket olan Ex ITTIERRE'nin deposunu kazanmıştır; bu şirket, Ferre, Cavalli, Versace, Exte, Balmain, Costume National, Acht ve daha birçok markanın eski lisans sahibidir. Ayrıca, Pancaldi Group, tarihi PANCALDI 1888 markasının sahibidir.
İtalya, Fara Filiorum Petri
...Biz bir aile şirketiyiz, 1888'den beri damıtıcıyız. Geçmişimizden güç alarak ve mevcut durumumuzla gurur duyarak, Abruzzo'nun en iyi likörlerini üretme tutkumuzu aktarıyoruz. Yaptığımız tek şey bu. Ama her şişenin içinde, hikayemizden bir yudum var. Geleceğimiz zaten yazılmış durumda: ürünlerimizin kalitesini aktarmak. Kökenlere sadakat ve Abruzzo topraklarının tipik ürünlerinin eşsiz tadına...
İtalya, Toscanella Di Dozza
... endüstrilerine hizmet veriyoruz. Gelenek ve yenilikçi gıda işleme teknolojileri, en iyi ürünleri garanti etmek için mükemmel bir şekilde bir araya getirilmiştir. Brusa 1888, aile yaklaşımıyla kurumsal ilhamlı hizmetler sunmaktadır.
İtalya, Pinerolo
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play