İtalya, Muggia-Trieste
...Rosenfeld Sünger Fabrikası, 1896 yılında Trieste'de kurulmuş olup, Avrupa'daki en eski ve hâlâ faaliyette olan sünger fabrikasıdır. Orta Avrupa kökenli Triesteli bir şirket olan Rosenfeld, dört nesil boyunca bir asırdan fazla bir süredir faaliyet göstermektedir. Gelenek ve profesyonelliğin temelini oluşturduğu bu eski sünger fabrikası, sünger avlama yerleri hakkında derin bir bilgiye ve eşsiz bir...
İtalya, Livorno
...Letizia'nın, nesiller boyunca aromalı zeytinyağı üreten bir ailenin torunu olarak edindiği deneyimle ortaya çıkan zeytinyağı bazlı ürünler serisi. 1896'dan beri zeytinyağı sektöründe dünya çapında lider bir şirket. Bu maddenin olağanüstü özelliklerini derinlemesine bilen Letizia, bir alerji sonrası sınırsız deneyimini sunmaya karar verdi ve zeytinyağının özelliklerini, portakal, limon, okaliptüs, aloe, ebegümeci, darı, ceviz kabuğu ve hyaluronik asit gibi değerli doğal özlerin özellikleriyle birleştiren dermatolojik olarak test edilmiş bir ürün serisi geliştirmeyi düşündü.
İtalya, Ventimiglia
Ofisler ve depo: Alkol ve gıda mağazaları: Essegi: Şişe:...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play