...O'HARA Birra 51 State IPA, zengin bir lezzete sahip bir biradır ve alkoloranı %5,1'dir. 33,5 cl'lik bir kutuda paketlenmiştir ve her türlü durumda tadını çıkarmak için mükemmeldir. O'HARA bira fabrikasının aromatik notaları ve tatlarıyla kendinizi şaşırtın.
... başarıların yanı sıra, çeşitli şekillerde zanaat ve ticaretin gelişimini de etkilemişlerdir.
Kloster (Manastır) Hell, Bavyera'nın en klasik ve en eski düşük fermantasyon bira geleneklerinden birine aittir. Bira fabrikasının 400. yıl dönümünde 2009 yılında kapılarını açan bira fabrikası müzesini ziyaret ederek manastırın heyecan verici tarihini öğrenebilirsiniz.
Kapazite: Fıçı l
Kod: 05196
Kategori: Fıçı
Stil: Lager
AlkolOranı: %4,9
Ülke: Almanya
Önerilen Bardak: HELL
İçindekiler: Su, Arpa Maltı, Şerbetçiotu...
...Üzüm Çeşidi: %100 Nebbiolo.
Şarap Yapımı: Geleneksel fermentasyon ile yaklaşık 18 gün süreyle bekletme.
Olgunlaşma: Slavonya meşe fıçılarında 18 ay.
Renk: Koyu yakut kırmızısı, narin granat tonlarına doğru.
Aroma: Şık ve zarif, tatlı baharatlar arka planda ahududu ve menekşe notalarıyla.
Tat: Kuru ve iyi gövdeli, uzun ve kalıcı bir bitişe sahip.
AlkolOranı: ±%14
Gastronomik Eşleşme: Şık bir...
...İtalyan zanaatkarlığının en yüksek ifadesi Naturæ Gin, tutku ve sevgiyle üretilmiş bir üründür. Damıtma, yalnızca seçilmiş ve kaliteli botanikler kullanılarak küçük partiler halinde gerçekleşir. Alkoloranı %43'tür, yalnızca seçilmiş tahıllardan elde edilen organik alkol kullanıyoruz. Fructetum versiyonunda, bitkinin en lezzetli kısmı olan meyve vurgulanmaktadır; onu karakterize eden botanikler...
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante
Coğrafi İşaret
Üretim Bölgesi:
Emilia
Üzüm Çeşidi:
Lambrusco
AlkolOranı:
%8 vol.
Renk
kırmızı yakut
Aroma
Şarap gibi ve meyvemsi
Tat
tatlı, hoş ve keyifli bir uyum içinde
Eşleşmeler
kırmızı et, av etleri
Servis Sıcaklığı
18°-20° C.
...50 ml cam şişede bulunan hijyenik jel.
İçinde eklenmiş çam yağı ile çam yaprakları bulunmaktadır.
Alkoloranı %60.
%100 El yapımı ürün, İtalya'da üretilmiştir.
...Belirgin bir astringens var ama neredeyse yok denecek kadar az ve mükemmel bir meyve tadı
YEMEK: Tüm balık yemekleri, çorbalar, makarna ve pirinçten yapılan ana yemekler, beyaz etler
ALKOLORANI: %13 vol
SERVİS SICAKLIĞI: 10/12° C...