...Bu tüketimle kolesterole hayır, diğer etlere göre iki kat daha fazla demir içeriğine evet diyorsunuz. Anemi, diyet, spor eğitimi veya sadece yeni ve yerel tatlar arayışı, bu eti seçmek için birçok neden var ve hepsi sağlığınıza fayda sağlıyor. Eşek eti, Sicilya'ya özgü bir üründür. Eşek eti (%80), domuz eti (%20), dekstroz, sakkaroz, karabiber, antioksidan: E300, koruyucular: E252, E250, doğal aromalar. Tüm şarküteri ürünlerimiz doğal bağırsaklara doldurulmuştur. +4 ºC'de saklayın.
İtalya, Ferrere
...Agrisalumeria Luiset, kısa tedarik zinciri ile uzmanlaşmış bir tarım işletmesidir. Şirket, Piemonte'ye özgü glütensiz et ve şarküteri ürünleri üretimi ile domuz yetiştiriciliği yapmaktadır. Ferrere (AT), Monferrato Astigiano'da açık alanda domuz yetiştiriyoruz ve buradan taze domuz eti elde ediyoruz; bu etler arasında kaburga, kapak eti, pirzola ve Piemonte'ye özgü şarküteri ürünleri olan rosa...
...ŞİRKETİMİZ DÖRT NESİLDİR ET TİCARETİ SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR, TEMEL OLARAK SADECE SARDENYA'DA KESİLEN TAZE AT VE SığIR ETİ İLE İLGİLENMEKTEDİR. BİZİM TARAFIMIZDAN SATIN ALINAN (CANLI) HAYVANLAR POLONYA VE LİTVANYA'DAN SEÇİLMİŞ VE GEÇERLİ KURALLARA SAYGI GÖSTEREN YETİŞTİRİCİLERDEN GELMEKTEDİR.
İtalya, Galatone
...kalite arayışı sektörde uzmanlaşmış personel tarafından titizlikle gerçekleştirilmektedir. Ürünlerin gerçekliğinin kontrolü ve optimal izlenebilirliği konularında uzmanlaşmış bir ekip tarafından yürütülmektedir. Firmamız, İtalya'da sığır eti sektöründe elli yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Unipeg kooperatifi ile işbirliği yapmakta ve Puglia bölgesinde lojistik platform hizmeti sunmaktadır.
Carlo Alberto kasabı 1997 yılında at eti işleme ve ticareti için kurulmuştur ve kısa sürede bölgenin referans noktası haline gelmiştir. Sonraki yıllarda, sunduğu ürün yelpazesini diğer et türleriyle genişletmiştir. Bugün, edindiği deneyimle Carlo Alberto, modern ve bilinçli tüketicinin çok çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için tek bir muhatap olarak kendini sunabilmektedir. Grass Fed et...
İtalya, Palo Del Colle
Sığır, domuz, koyun ve at etlerinin kesimi, parçalanması, işlenmesi ve paketlenmesi Sığır, domuz, koyun etleri ve sığır ile domuz etine dayalı ürünlerin geliştirilmesi ve üretimi Tavuk eti ve av etlerinin ticareti...
...Biz, koruyucu madde içermeyen at eti ve şarküteri ürünleri üreten bir firmayız. Sandviç sektöründe genişliyoruz ve Catania'da yalnızca Polonya atlarından ve çiftliklerimizdeki eşeklerden elde edilen at eti üretiminde lideriz.
İtalya, l'aquila
Şirketimiz sığır, domuz, koyun ve at eti kesimi ve pazarlaması ile ilgilenmektedir.
İtalya, Valmadrera
E-posta: AT ETİ İŞLEME ŞİRKET SATIŞI (4 l.u.) Satış:...
Bu arama terimi için popüler ülkeler