İtalya, Imperia
...Arrabbiata sosu – acı biberli sos. Ünlü baharatlı sosu oldukça yoğun ve cesur bir versiyonuyla sunuyoruz. Ürün etiketi 'Ekler' bölümünde, ürünle ilgili besin verileri ve diğer bilgileri içeren etiketi bulacaksınız. Eşleştirmeler Calvi Arrabbiata sosumuz, güçlü ve lezzet dolu tatları seven en seçici damaklar için mükemmeldir. Saklama yöntemi Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında (+4°C) saklayın ve 3 gün içinde tüketin. Kod:SUAR 180...
İtalya, Schio
...Ciliegiolo... Toskana'ya özgü farklı bir içecek. Görsel olarak yoğun, neredeyse geçilemez bir kırmızı, meyvemsi, hoş kiraz reçeli, olgun böğürtlen, hafif baharatlı, beyaz tütün, öncelikle karabiber notalarıyla. Damakta, sarıcı, dengeli, uyumlu, zarif ve ince, ipeksi tanenleri takdire şayan. Gerçekten güzel bir içecek, tüylü av etleriyle, polenta ve olgun peynirlerle birlikte sunulan muhteşem bir domuz eti yemeği ile, olgun bir Toskana pecorini peyniri ile eşleştirilebilir.
İtalya, Sassello
...Harissa Sosu, biber, kişniş, acı biber, zeytinyağı ve sarımsak karışımından oluşur. Bu baharatlı sos, domates bazlı sosları zenginleştirmek için kullanılabilir ve birçok Fas esintili yemeğe harika bir eşlik sağlar. Harissa sosu güzel bir parlaklığa ve derinliğe sahiptir. Zengin, pürüzsüz ve sağlam bir dokuya sahip, iyi yapışma özelliği ile birlikte. Tatlar çok iyi dengelenmiştir ve ana...
İtalya, Dorgali
...Pastörize koyun sütü ile tane karabiberin cesaretini birleştiren bir peynir. Minimum 120 gün olgunlaşma süresine sahip olan bu yarı sert peynir, yaklaşık 16 kg ağırlığında geniş ve alçak şekillerde sunulmakta olup, zengin ve orta derecede baharatlı bir tat deneyimi sunmaktadır. Bir yemeğin sonunda veya yemeklerinizi zenginleştirmek için bir sos olarak mükemmel bir seçim olan Pecorino Pepato...
İtalya, Villarbasse
...İTALYAN ŞİRKETİ, ORGANİK VE KONVANSİYONEL PREMIUM BAHARATLAR VE AROMATİK OTLARIN PERAKENDE VE TOPTAN SATIŞINDA LİDERDİR, AYRICA SİCİLYA'DAN TAM TUZ SATIŞI YAPMAKTADIR. AYNı ZAMANDA BARBECUE İÇİN SOS VE KONDİMANLAR, AYNı ZAMANDA ŞEKERLEMELER VE BAHARATLI ŞEKERLER ÜRETMEKTEDİR. EN ÖNEMLİ MARKALAR: IL MERCANTE DI SPEZIE, BABACHEF, SPEZIANELLE. ŞİRKET ÖZEL MARKA İÇİN HAZIRDIR. DÜNYADA ÜRÜNLERİNİ CAMDA VAKUMLU PAKETLEYEN İLK ŞİRKETTİR.
İtalya, Città Di Castello
...1990'dan beri Tartufi Bianconi, Umbria'dan gelen ham maddelerle trüf işleme ve tipik ürünler üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Sadece mevsimlik taze ürün değil, aynı zamanda trüf, porcini mantarı ile birlikte geniş bir sos ve baharat yelpazesi, ayrıca ragù, trüf yağı, pesto, trüf balı, balsamik, baharatlı otlar ve kuru mantarlar, trüf tereyağı, trüf risotto, trüf makarna, trüf püresi, siyah...
İtalya, Rivarolo Del Re e Uniti
... işlenen ham maddelerle üretilen çeşitli ürünler sunuyor. Ürünler arasında pizza sosu, makarna veya herhangi bir yemek için sos, baharatlı ama hafif bir lezzete sahip ketçap ve her türlü kokteyl ile birlikte içilebilen meyve suyu da bulunmaktadır. Şirketin web sitesi aracılığıyla Pomì ürün serisinin tamamını, üretim süreçlerini ve değerlerini öğrenebilirsiniz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play