İtalya, Salerno
Savaş sonrası Pasquale Battista, Cetara'da öncelikle hamsi olmak üzere küçük bir gıda konservesi atölyesi kurdu ve bunu 90'lı yıllara kadar tutku ve gururla yönetti. Hamsi işleme ile Cetara arasındaki bağın tarihi kökleri vardır ve bugün olduğu gibi dün de, gelenek devam ediyor, çünkü Bay Battista'nın çocukları bu geleneği sürdürüyor. Zamanla ürünümüzün tadı değişmedi, işleme aşamaları da değişmed...
İtalya, Sciacca
... her zaman yenilikçilik konusundaki olağanüstü yeteneği ile de tanınmıştır. Carlino s.r.l. şirketi, yağda hamsi filetosu, yağda sardalya filetosu, hamsi ezmesi, tuzlu hamsi, tuzlu sardalya, marine hamsi filetosu ve Colatura üretmektedir. Kullanılan balık, mükemmel lezzeti, tazeliği ve parlaklığı ile tanınmakta olup, besin, kalite ve organoleptik değerleri korumak için soğuk işlenmektedir; bu...
İtalya, Manfredonia
... menşeli avlanmış balık - İtalya menşeli deniz ürünleri Ayrıca, şu anda aşağıdaki ticari ortaklıklar tanımlanma aşamasındadır: - Norveç menşeli somon - Uganda menşeli levrek filetosu - Bulgaristan menşeli deniz ürünleri...
Bu arama terimi için popüler ülkeler