İtalya, Cortazzone
...Fındık unu kullanılarak, buğday unu kullanılmadan tamamen fındık unu ile üretilen Fındık Keki. Şık hediye ambalajında, Piyemonte geleneğine özgü tipik bir tatlı. Yoğun fındık tadıyla yumuşak ve kuru olmayan bir dokuya sahip, koruyucu içermez. Raf ömrü 12 hafta.
Forneria Veneziana'nın macerası 2009 yılında tamamen glütensiz bir laboratuvar ile başladı. Biz, sadece glütensiz değil, aynı zamanda farklı özelliklere sahip tatlılar, atıştırmalıklar, bisküviler ve tuzlu atıştırmalıklar üreten bir firmayız: alerjenlerden (süt ve türevleri, yumurta) ve vegan içeriklerden arındırılmış. Ürünlerimiz ayrıca GDO'suz, hidrojenize yağ ve palmiye yağı içermemektedir. Bis...
İtalya, Belpasso
PENNISI cannolificio, 20 yıl önce, öncelikle başka bir mevsimlik aktivitenin tamamlayıcısı olarak doğdu, ancak yıllar geçtikçe iş, ana faaliyet haline gelmek için çok daha ilginç hale geldi. Faaliyet, 1500 metrekarelik atölye ve depo alanı da dahil olmak üzere toplam 3500 metrekarelik bir alanda gerçekleştirilmektedir. Plaquette üretimi geleneksel yöntemlerle yapılmaktadır. Geleneksel tarifi basit...
İtalya, Calderara Di Reno
... keki ve Bolognese certosino üretimi sayesinde "Sanatsal ve Geleneksel Meslekler" listesine girmesini sağlamıştır. Quadrifoglio, hem Özel Müşterilere hem de Ho.Re.CA ve GDO sektörlerine, ayrıca yemek hizmetleri ve topluluk pazarına, hazır tüketim pastacılığı üretimi ve dondurulmuş fırın ürünleri ile hitap etmektedir. Çok zengin bir ürün yelpazesi, bu pazarın ihtiyaçlarının sürekli analizi ve organizasyon ile hizmete olan güçlü eğilim, onu modern restoran işletmelerinin başarısı için ideal bir ortak haline getirmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler