...* (Boletus Edulis ve ilgili grubu) (3,7%). *Malzeme (kurutulmuş/liofilize).
ÜRETİMİ YAPILAN TESİSTE KULLANILAN: KEREVİZ, SUSAM TOHUMU, HARDAL, SOYA.
100 g için besin değerleri:
Enerji: 335 kcal / 1403 kJ
Yağ: 1,0 g
- Doymuş yağ asitleri: 0,2 g
Karbonhidrat: 74,0 g
- Şekerler: 0,4 g
Lif: 1,1 g
Protein: 7,3 g
Tuz: 2,5 g
Porsiyon: 2/3...
...En iyi gelenekleri takip ederek, saygıdeğer bir Sicilya masasında kesinlikle bulunması gereken, otantik bir zengin Sicilya antipastosudur. Catania taraflarında, tamamen Nocellara Etnea yeşil zeytini ile yapılan, havuç, kereviz ve diğer yerel sebzelerle birleştirilen, mantar, enginar ve kurutulmuş domateslerin varlığıyla güçlendirilmiş, ustaca sızma zeytinyağı, kekik ve acı biberle tatlandırılmış bir ana yemektir. Canlı görünümüyle, ayırt edici tadıyla Sicilya masada.
... havuç, kırmızı pancar) konvansiyonel ve organik meyve suyu, NFC meyve suları, güneşte kurutulmuş kayısılar, incirler, fındık (çekirdekler, unlar ve ezmeler), antep fıstığı, mercimek, nohut, süper gıda bileşenleri, bitkisel proteinler ve domates salçaları tedarik etmekteyiz. Türkiye, İtalya ve AB'deki organik üreticilerden doğrudan sunulan organik bileşen teklifimizi sürekli olarak genişletiyoruz.