... kabuğu da işlenmemiştir; dokusu sert, pürüzlü veya bazen pürüzsüz olabilir. Limon bahçelerimiz, çevreye tam saygı göstererek yetiştirilmektedir.
FAYDALI ETKİLER
Limon, kullanıldığında beslenmemizi tamamlamamıza yardımcı olabilir. İşte limonlarda dikkat çekici besin maddeleri: Lif, potasyum ve C vitamini açısından zengindir.
MUTFAKTA
Primofiore limonu, mutfakta tümüyle, suyu ve kabuğu ile kullanılmaktadır. Meyve, sonsuz tarifte kullanılmaktadır.
...Büyük boyutlarda LimonSuyu.
myiafood tarafından kullanılan HDPE kaplar sağlam ve güvenlidir ve hem statik hem de dinamik istiflemeyi optimize etmeyi sağlar.
Format: 5 lt – 25 lt...
... seçilmiş 6 Portekiz kökenli bitkiden üretilmektedir.
Bu bitkiler arasında: ardıç, kakule, limon ve greyfurt bulunmaktadır.
Yüksek kaliteli bir Gin için saf kaynak suyu kullanılmaktadır.
Gin Tonic hazırlamak için idealdir, tadı ananas dilimleri eklenerek
Akdeniz tonik suyu ile zenginleştirilebilir.
...Sulu ve aromatik bu meyveler, bize otantik ve rafine bir tat sunan bir reçel kazandırıyor.
Sadece iki malzeme kullanmayı tercih ettik: Kırmızı elmalar ve minimum %25 oranında kullanılan esmer şeker. Limonsuyu eklenmeden, reçelimiz elmaların saflığını ve kalitesini ön plana çıkararak, doğal olarak tatlı ve gerçek bir ürün sunuyor.
Kadifemsi dokusu ve kendine has tadıyla, Kırmızı Elma Ekstra Reçelimiz Cilento'nun özünü yakalıyor.
...Malzemeler
Mineral su (80%), şeker, Hint siyah çayı yaprağı ekstresi (1,5%), fruktoz (0,5%), aromalar, asidik madde sitrik asit, konsantreden limonsuyu (0,1%), antioksidan askorbik asit
Not
Doğu parfüm kutularını andıran bir cam kutuda sunulan bu çay, bizi lüks ve modaya uygun bir dünyaya taşıyor! Hint siyah çayı yaprakları ve limon ile yapılan özel bir karışım, büyüleyici aromalara ve yoğun bir tada sahip, yapay şeker içermiyor ve doğal olarak San Benedetto suyu baz alınarak hazırlanmıştır!
Kapak: 0,25 l - Paket 4 adet
Kod: 02032
Kategori: çay
Ülke: İtalya...
... spesifikasyonlar ve bir sözleşmeye dayalı olarak mevsimler boyunca garanti edilmektedir.
Sunulan Ürünler Listesi (Organik Sertifikalı/Geleneksel)
· Elma Suyu NFC ve Konsantre
· Kayısı Suyu Konsantre
· Havuç Suyu Konsantre
· Kiraz (Tatlı/Ekşi) Suyu Konsantre
· LimonSuyu Konsantre
· Portakal Suyu Konsantre
· Şeftali Suyu Konsantre
· Armut Suyu NFC ve Konsantre
· Nar Suyu NFC ve Konsantre
· Mor/Siyah Havuç Suyu NFC ve Konsantre
· Ayva Suyu Konsantre
· Kırmızı Pancar Suyu NFC ve Konsantre...
... edilebilir. Ancak, tatlı ve tuzlu alışılmadık lezzetler elde etmek için daha fazla işlenebilir. Örneğin, meyveleri biraz su ve birkaç damla limonsuyu ile karıştırarak mükemmel bir krem peynir alternatifi elde edebilirsiniz. Kajular ayrıca, doğranarak doğu risotto hazırlıklarına, bol sebze karışımları, baharatlar ve aromalar ile birlikte eklenebilir. 1 kg'lık paketlerde mevcut olup, bir parti veya arkadaşlarla aperatif için gerekli stoğu sağlamak amacıyla sunulmaktadır.
... sağlar. Cilde parlaklık kazandırmaya yardımcı olur ve günlük nemlendirici tedaviye hazırlanmasını sağlar. Bu aşama, tüm cilt tipleri için tedavi rutinini etkili bir şekilde tamamlar. Formülasyonda basit su, bilinen yumuşatıcı ve yatıştırıcı özelliklere sahip organik aloe vera suyu ile değiştirilmiştir.
Organik portakal ve limon özleri, cilt tonunu dengeleyen ve aydınlatan harika tonik özelliklere sahiptir, ayrıca organik zeytin yaprağı özü yüksek miktarda antioksidan içerir.
...Glavas polenli proteinli şeker. %100 şeker pancarı toz şekeri, su, tuz, doğal limonsuyu ve kendi üretimimiz olan Yunan poleni ile yapılmıştır. Doğada protein eksikliği olduğunda bir protein kaynağıdır ve kraliçenin yavru gelişimini güçlendiren bir büyüme takviyesidir. Polen soğuk eklenir. Glavas proteinli, arılar için özel bir yemdir ve yıl boyunca değil, yalnızca arının ihtiyaç duyduğu dönemlerde mevcuttur. Ağırlığı 2 kg'dır. Ürün Kodu:659...
... konsantre meyve suları yüksek meyve suyu ve pulpu içeriği ile üretilmektedir.
Başlıca kullanım alanları:
- Otelcilik sektöründe kahvaltılarda, catering, gazlı içecekler, alkolsüz içecekler, long drink, meyve içecekleri vb.
Bu konsantre şuruplar kullanımı oldukça kolaydır:
- Elle, konsantre pulpa su ekleyip karıştırarak bir bardak veya sürahiye servis edebilirsiniz.
- Daha hızlı bir servis için post-mix makineleri veya self servis ile.
...Sicilya limonu, vitaminler açısından zengin, sulu ve kahvaltıda su ile seyreltilerek içildiğinde vücudu yenilemeye yardımcı olan harika bir meyvedir.
Genellikle özellikle balık yemeklerini tatlandırmak için kullanılır.
Gün içinde toplanıp gönderilir. Sicilya'dan masanıza 48 saatte ulaşır.
Limon, çok sayıda faydası olan bir narenciye meyvesidir. Ekşi bir tadı olan limonun suyu, balıklardan...
...Neredeyse yarım yüzyıldır, limon ağaçlarıyla çevrili beyaz evlerin arasında sıkışmış o sokakta, elle "şekil verip" ardından tuzla "kaplama" işlemi yapıyorlar: Gilda Di Martino ve köyün papazının sürekli yardımcısı olan arkadaşı, annelerinden öğrenmişlerdi, onlar da kendi ninelerinden öğrenmişlerdi. Salerno körfezinden iki yüz kasa hamsiyi, birkaç ay içinde hamsi suyu haline getirmek için ustaca hareketler. — Fiordicosta'da.
Antik denizcilik geleneğimizin lezzetlerini yeniden keşfedin, sofranıza sahil kültürümüzün otantik tadını getirin.
Hamsi suyu.
Yeni 100/250/500 ve 1000ml cam şişelerde.
...Yerel meyvelerimizi %65 ile %85 arasında saf meyve püresi içeren ekstra reçellere dönüştürüyoruz. Özellikle Şeftali yetiştiriyoruz ve bunu kurutulmuş Sicilian Cotognata'ya ve kavanozlara dönüştürüyoruz.
Sadece birinci sınıf meyvelerden ekstra reçel üretimi.
Üretimimiz doğrudan ateşte ve özellikle su eklenmeden, sadece Meyve, Şeker ve Limonsuyu ile gerçekleşmektedir.
... ton konvansiyonel esansiyel yağ) ve 1500 ton organik meyve (7,5 ton organik esansiyel yağ) olmak üzere toplam 3500 ton taze bergamot meyvesi işledik; bu, İtalya'nın toplam üretiminin %35'inden fazlasını temsil etmektedir. Yıllar içinde, yalnızca doğal, konsantre olmayan, koruyucu ve renklendirici içermeyen meyve sularını kullanarak, şişelenmiş pastörize meyve suyu çeşitliliği de pazara eklenmiştir ve aynı dönemde yaklaşık 950.000 şişe üretip pazarlamayı başarmıştır.
... doğrudan seçilir; bir ziraat mühendisi bir portakalı ikiye keser ve kokusunu, sertliğini, rengini, kabuğunun kalınlığını değerlendirir. Ardından, dilimleyerek tadına bakar. Bu şekilde dilimlerin kabuğunun dokusunu, su ve et oranını ve elbette tadını değerlendirebilir. İşte bu titiz seçim, Ducezia'yı Sicilya'nın en değerli Kırmızı Portakalı yapar. Ürünler: Tarocco, Tarocco Gallo, Moro, Sanguinello, Limonlar, Mandalinalar, Kırmızı Portakal Reçeli, Mandalina Reçeli, Limon Reçeli, Portakal Suyu.