...Bio tozlu muz, olgun organik muzların dehidratasyonu ve öğütülmesiyle elde edilen bir üründür. Toz muz, C vitamini, B6 vitamini, potasyum ve magnezyum gibi temel vitaminler ve mineraller açısından zengindir. Bu besin maddeleri, kalp sağlığını, sinir sisteminin işleyişini ve vücutta elektrolit dengesini destekler. Ayrıca, sindirimi teşvik eden ve tokluk hissini korumaya yardımcı olan iyi bir lif kaynağıdır.
... öğütülür)
- Sprey ile kurutulmuş (sıvı, yüksek sıcaklıkta bir nozuldan püskürtülerek kurutulmuş ürün elde edilir).
- Vakumda kurutulmuş (vakumda ısıtılarak, su buharlaşması için daha düşük sıcaklık gerektirir)
- Dondurucuda dehidre edilmiş (vakum odasında dondurularak su süblimleşir)
Muz Tozu
Pancar Kökü Tozu
Karpuz Tozu
Şeftali Tozu
Kivi Tozu
Limon Tozu
Kavun Tozu
Mango Tozu
Çilek Tozu
Domates Tozu
Kırmızı Biber Tozu...
... tekniklerini takip ederek yetiştirilmektedir. Bu yıl yapılan çoklu kalıntı analizleri, herhangi bir kimyasal sentetik madde izinin ve/veya kalıntısının bulunmadığını göstermiştir. Bu, tüketiciler için, OROROSSO zafferano'nun gerçek ve yüksek kaliteli bir ürün olduğunun garantisidir. Zafferano yetiştiriciliğine ayrılmış yaklaşık 2 hektar alan bulunmaktadır. Şirket şu anda organik tarıma geçiş aşamasındadır.
... fırınında pişirme süreci birkaç gün sürmektedir. Bu şekilde elde edilen karolar ve tuğlalar estetik olarak muhteşem ve kalıcıdır, tamamen organik ürünler olarak kabul edilebilir ve yeşil inşaat için uygundur. Ayrıca, mükemmel doğal akustik ve termal yalıtım malzemesidir. 40 yıllık deneyimimizde yalnızca eski kırsal evlerin ve eski şehir merkezlerinin restorasyonuna katılmakla kalmadık, aynı zamanda yüksek kaliteli konut binaları üretmekle de kalmadık; ayrıca, kotto'muz dünya çapında önemli birçok anıtın restorasyonuna katkıda bulunma ayrıcalığına sahip olmuştur.