2006'dan beri, Sempre Ghiotti, en iyi Sicilian mutfağı tariflerini günlük kullanım için pratik ve taze gibi lezzetli hazır yemekler şeklinde sunarak catering ve restoran sektöründe başarılı bir şekilde faaliyet göstermektedir. Yüksek kaliteli hammaddelerle hazırlanan ürünlerimiz, Akdeniz'in tüm doğallığını birkaç basit adımda sunma imkanı sağlar. Pratik ambalajlarımız sayesinde, kısa sürede büyük ...
Savaş sonrası Pasquale Battista, Cetara'da öncelikle hamsi olmak üzere küçük bir gıda konservesi atölyesi kurdu ve bunu 90'lı yıllara kadar tutku ve gururla yönetti. Hamsi işleme ile Cetara arasındaki bağın tarihi kökleri vardır ve bugün olduğu gibi dün de, gelenek devam ediyor, çünkü Bay Battista'nın çocukları bu geleneği sürdürüyor. Zamanla ürünümüzün tadı değişmedi, işleme aşamaları da değişmed...
...Licata A. & C. s.n.c. İtalyan'ın Sciacca şehrinde 1980'lerin ortasından beri faaliyet göstermektedir ve balık konservesi üretiminde yirmi yıllık bir deneyime sahiptir. Sciacca şehri, mavi balıkların, özellikle de hamsi ve sardalyanın avlanması için ideal bir bölge olan Akdeniz'e kıyısı vardır. Burada, "DON CARLOS" markası altında tuzlu ve yağda hamsi ve sardalya üreterek Licata şirketi doğmakta...