...Akdeniz geleneğinin klasik sosu, lezzetli ve taze.
Domates, lezzetli çekirdeksiz Taggiasca zeytinleri, havuç, kereviz, kapari, soğan ve fesleğen temelinde hazırlanmış, gerçek bir İtalyan sosu. İtalyan karakterinin tamamı, Akdeniz geleneğinin en tutkulu yanlarını yansıtan bir kombinasyonda.
Ürün etiketi
Ekler bölümünde, ürünle ilgili besin değerleri ve diğer bilgilerin yer aldığı etiketi...
...Sebzeler arasında | rezene, kereviz, beyaz karnabahar, kara lahana ve Sicilya brokoli yer almaktadır.
Kereviz Puglia'dan gelmektedir; rezene, 6 ay boyunca Abruzzo'da ve 6 ay boyunca Calabria'da üretilmektedir, oysa lahana ve karnabahar Lazio, Abruzzo, Campania, Puglia ve Almanya'da üretilmektedir.
Yıllık toplam yönetim 1.130.300 Kg'dır.
...Şık bir tat ile yoğun aromalara sahip, et yemekleriyle eşleştirmek veya harika aperatifler yaratmak için ideal. Tüm patlıcanlar ve diğer malzemeler tek tek seçilmektedir.
İÇİNDEKİLER:
Taze patlıcanlar (sızma zeytinyağında ayrı ayrı kızartılmış), taze kırmızı biberler (ayrı ayrı kızartılmış), domates püresi, kapari, taze havuç, soğan, tazekereviz, yeşil zeytin, çam fıstığı, kuru üzüm, şeker...
...Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, Risotto'yu Porcini mantarı ile birlikte, tereyağı, birkaç dilim Castelmagno peyniri ve taze doğranmış maydanoz ile karıştırın.
Malzemeler: Klasik Carnaroli Pirinci (88%), sebze granül suyu (tuz, nişasta ve patates maltodekstrinleri, dehidre sebzeler (havuç, kereviz, maydanoz), ayçiçeği yağı, doğal aromalar, baharatlar), pirinç unu, porcini mantarları...
...Nocellara Etnea çeşidi, Etnea zeytin üretiminin mükemmelliğini temsil eder. Uzun süredir devam eden şirket geleneğine göre, yeşil zeytinler ağaçlardan seçilir, izlenir ve toplandıktan hemen sonra ustalıkla ve kanıtlanmış deneyimle işlenir. Daha sonra, ustaca ezilir ve doğru zaman geldiğinde, tazekereviz ve nane ile baharatlandırılır, hafifçe kekik ve acı biber ile tatlandırılır ve titizlikle sızma zeytinyağında saklanır.