İtalya, Ferrara
...BAKE OFF Italiana, 30 yılı aşkın süredir fırın üretmektedir. Büyük dağıtım ve sektör profesyonellerinin tatları ve trendleri ile birlikte zamanla gelişen uzun bir deneyim. El sanatları faaliyetinden sanayi gerçekliğine dönüşerek, kararlılık ve azimle tüm kurumsal inşaat aşamalarını, uluslararası pazarın ihtiyaçlarıyla uyum içinde geçmiştir. Tarihi, şirketin tat, alışkanlıklar ve pazar...
...Üzüm Cinsi: %100 Arneis. Şarap Yapımı: Fransız meşe ve akasya fıçılarında fermantasyon. Olgunlaşma: Bir sonraki hasada kadar fıçılarda "sur lies" bekletme. Renk: Yoğun saman sarısı. Koku: Şık ve karmaşık, olgun meyve notaları ile akasya balı ve tatlı baharatların iyi harmanlandığı bir aroma. Tat: Tuzlu ve dolgun, uzun ve kalıcı bir bitişe sahip. Alkol Oranı: ±%13,5. Gastronomik Eşleşme: Aperatifler, hafif makarnalar, balık ve beyaz et yemekleri için uygundur. Yaklaşık 8°C sıcaklıkta servis edin.
İtalya, Rho
İtalya, Cremona
... gibi. Uzun bir olgunlaşma süreci, her gün "doğru mesafede" gerçekleşir ve tuzlama ile elle bağlama ile eşsiz bir koku ve tat sunar. Kaliteyi günlük olarak kontrol etme, mükemmelliğe olan titiz dikkat ve seçkin yüksek kaliteli İtalyan etlerinin özel seçimi. Her gün şarküterilerimize koyduğumuz değerli malzemeler. Yorulmadan. Antica Valle'de, salamlar ve şarküteriler korunması gereken...
İtalya, Vaiano-Loc. La Foresta
...Son altmış yıldır Caseificio e Salumificio Pieragnoli Nilo, yüksek kaliteli gastronomi sektöründe faaliyet göstermekte ve sofranıza uzun bir Toskanalı ve İtalyan zanaat geleneğinin ürünü olan doğal ve saf ürünler sunmaktadır. Şirket, 1949 yılında, Val di Bisenzio tepelerinde yıllarca süren hayvancılığın ardından Nilo Pieragnoli'nin gerçek bir süt ve şarküteri üretim faaliyetlerine başlamaya karar...
İtalya, Corsico
...Gastronomi alanındaki uzun deneyimimiz, size sadece en iyisini sunmamıza olanak tanıyor; yemeklerin seçimi ve etkinlik organizasyonu konusunda. İster bir düğün davetiyesi ister bir kurumsal büfe olsun, Altra Cucina, detaylara gösterdiği özen ve muhteşem, lezzetli yemekleriyle sizi etkileyecek. Kaliteyi seçin, Altra Cucina'yı seçin! Altra Cucina'nın müşterilerine sunduğu kapsam ve fikirler oldukça...
İtalya, Aci Sant'antonio
Pastacılık ve gastronomi için yarı mamul ürünler üreten bir şirketiz. Ürünlerimiz şunlardır: baba, savarè, bignè, kakolu bignè, kahveli bignè, antep fıstıklı bignè, çilekli bignè, domatesli bignè, acı biberli bignè, kuşkonmazlı bignè, mürekkep balığı siyahı bignè, sandviç ekmeği, bitkisel kömürlü sandviç ekmeği, kenevir unu ile yapılan ekmek, 5 tahıllı ekmek, tam buğday unu ile yapılan ekmek, pancarrè ve gastronomik panettone. Baba, savarè ve bignè için, klasik kuru serinin yanı sıra, yumuşak ve uzun süre saklanabilen bir seri de bulunmaktadır ve bu alanda DÜNYA ÇAPINDA TEK ÜRETİCİYİZ.
“Prodotti d’Amare s.r.l” 2015 baharında, Genova ve Liguria-Ungarya’daki EventidAmare Dernekleri arasındaki uzun yıllara dayanan işbirliğinden elde edilen deneyimlerden faydalanarak kurulmuştur. Bu işbirliği, birçok kültürel etkinliğin gerçekleştirilmesine olanak tanımıştır. Bu durum, Liguria ile Macaristan devleti arasındaki ilişkilerin derinleşmesini sağlamış; sanat, müzik, gastronomi gibi geniş...
Bu arama terimi için popüler ülkeler