... yürek
Bavette PAD
Flank steak PAD
Genç boğa işleme eti
R1 parçaları
98/02 parçaları
95/05 parçaları
90/10 parçaları
85/15 parçaları
80/20 parçaları
70/30 parçaları
60/40 parçaları
50/50 parçaları
Akış eti
Et yağı
Genç boğa arka kısım parçaları
Üst kısım kapaklı
Üst kısım kapaksız - Standart / PAD
Alt kısım ruloyla
Alt kısım rolu olmadan - Standart / PAD
Semer rulosu - Standart / PAD
Top - Standart / PAD
Kapaklı kalça
Et...
...bavetta, şank, boyun, göz yuvarlağı, flank, omuz ve bonfile gibi kesimler bulunmaktadır. Ayrıca roast beef, kanat, brisket, trim, scion, mide, karaciğer ve flank gibi ürünler de sunmaktayız.
Domuz eti konusunda ise sunduğumuz kesimler şunlardır:
– yağ,
– yarım karkas,
– deriler,
– yumuşak ve sert yağ,
– 4D jambon,
– kemiksiz domuz boynu,
– kemiksiz sırt,
– 4D omuz.
Ayrıca A ve B sınıfı...