Yunanistan, Naousa
Fransa, Appietto
... gr'lık paketler İçindekiler: Buğday unu, Şeker, Ayçiçek yağı, Yumurta, Anason tohumu %2 Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzak bir yerde saklayın Besin beyanı için: 100 g Enerji: 1902 kJ (453 kcal) Yağ: 17 g Doymuş yağ asitleri: 1,6 g Karbonhidrat: 70 g Bunlardan Şeker: 32 g Protein: 5,5 g Tuz: 0,77 g...
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Kestane Mantarı Hardalı İçindekiler: hardal tohumu, su, sirke, tuz, şeker, koruyucu, sodyum sülfiti, kestane mantarı %0,1, zeytinyağı.
...öğütülmüş Her ekmeği değerli kılan bir ekmek baharatı. Bugünlerde birçok insan ekmek yapmayı yeniden keşfetti. Ekmek yapmak zor değil ve ona biraz farklılık katmak için, ekmek geliştiricimizle birlikte, tipik orijinal lezzeti de elde edebilirsiniz. Bu ekmek baharatı çok yönlüdür ve basit bir maya beyaz ekmeği geliştirmek veya güçlü ve koyu tam buğday ekmeğini zenginleştirmek için kullanılabilir. Ayrıca kestane, nohut, mercimek, karabuğday, teff, soya unları gibi özel unlarla da bu baharat gerçek bir zenginliktir.
İtalya, Vairano Scalo
...MORTARELLA FINDIK ÇEŞİDİ, AÇIK KAHVERENGİ ŞERİTLERLE BEZELİ ORTA KALINDAKİ KABUĞUN UZUN BİR ŞEKLİNE SAHİPTİR. AYNEN BUNA EK OLARAK, ALT KISMI HAFİF YASSILAŞMIŞ, SUBOVAL BİR TOHUMU VARDIR. BU TOHUM, DENGELİ BİR FILDISKI BEYAZI MEYVE ETİ, KALICI BİR AROMA VE TATLI BİR LEZZETLE ÖNE ÇIKAR. BU ÖZEL FINDIK ÇEŞİDİ, AĞUSTOS'UN İKİNCİ ON GÜNLÜĞÜ İLE EYLÜL'ÜN ORTASI ARASINDA HASAT EDİLİR.