...Enginarlar çeşitli kesimlerde
Kalpleri ve tabanları farklı sayılarda (konserve başına parça) ve kesimlerde sunuyoruz, bunlar arasında çeyrekler veya küp şeklinde kesilmiş tabanlar da bulunmaktadır.
...Enginarlar
Enginar hasat sezonu, Ocak ortasından Nisan'a kadar sürmektedir. En kaliteli enginarlar genellikle Ocak ve Şubat aylarında bulunur ve hasat sezonunun diğer zamanlarında toplananlara kıyasla genellikle daha küçük boyuttadır.
Turşu Enginar Çeşitleri:
1: Çeyrek enginar: Çap 2*3 cm & 2.5*3.5 cm & 2.5 * 4 cm
2: Kalp enginar: 25 ile 35 p/kg
3: Alt enginar: Çap 3*5 cm
4: Dilimlenmiş enginar: U şeklinde enginar, Fittina enginar, Enginar diliminin kalınlığı 0.5 cm.
Conservas Medrano'da yüksek mutfak değeri olan konserveler üretiyoruz. Gurme konserveler ve hazır yemekler üretmek için en iyi ham maddeleri ve malzemeleri kullanıyoruz.
Markalarımızı tanıyın:
-La Tudelana: Navarra tarlalarının en iyisi, enginar, kuşkonmaz ve piquillo biberleri, koruma altındaki menşei ve coğrafi işaretli gıdalar
-Aimar: denizden gelen en iyi konserveler, kuzeyden gelen bonito ve...
İspanya'da üretilen ürünlerin kalitesine inanıyoruz, bu yüzden bunları dünyanın geri kalanıyla paylaşmak istiyoruz.
Asturyalılar keçi peynirleriyle, Valensiyalılar paellalarıyla, Riojanlar şaraplarıyla gurur duyuyor, ancak tüm İspanya, ürünlerimiz ve tariflerimiz sınırlarımızı aştığında sevinç yaşıyor. İspanyollar olarak, mutfağımızla ve topraklarımızda üretilen ürünlerin çeşitliliğiyle gurur duyu...
2010'dan beri, ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA kuru meyve kavurma konusunda uzmanlaşmıştır. El yapımı olarak, koruyucu, katkı maddesi veya renklendirici kullanmadan çalışıyoruz. Ürünlerimiz yalnızca sipariş üzerine kavrulmakta, bu da taze bir tat sağlamaktadır. Tüm ürünlerimiz yağsız KURU kavrulmaktadır.
Müşterilerimize geniş bir ambalaj seçeneği sunuyoruz: 3kg veya 5kg'lık dökme kova, MDD poşetleri...
...Ev Yapımı Konserveler
Enginarlar
Karamelize Soğanlı Biber Salatası
Kızartılmış Biber
Zeytinyağında Lomo de Orza
Sofrito
Ev yapımı konservelerimiz, birinci sınıf seçilmiş ürünlerle üretilmiştir ve mikrobiyolojik ve enzimatik bozulmayı önlemek için bir işleme tabi tutulmuştur. Böylece, sağlığı riske atmadan daha sonra tüketilebilir ve elbette gıdanın kalitesi korunur.