...4-Hidroksisinamik asit (p-Kumarik asit), doğal bir sinamik asit türevidir. Fıstık, domates, sarımsak gibi çeşitli gıdalarda ve şarap, çay gibi içeceklerde bulunabilir. Ancak, 4-Hidroksisinamik asit lignin'den ve biyosentetik yöntemlerle de üretilebilir. Katalog No: NST-10-99 CAS: 501-98-4 Saflık: %98 (HPLC) Moleküler formül: C9H8O3 Moleküler ağırlık: 368,38...
Özbekistan, Samarkand
...Mükemmel Antioksidan Kaynağı: Florida Üniversitesi'ndeki araştırmacılar, yer fıstıklarının yüksek miktarda antioksidan polifenoller içerdiğini, özellikle de p-kumarik asit adı verilen bir bileşiği buldular. Yer fıstıklarını kavurmak, p-kumarik asit seviyelerini neredeyse %22 oranında artırabilir. Bu jumbo kavrulmuş yer fıstıkları, birçok meyve ile yarışan antioksidan seviyelerine sahiptir.